23 mars - jag är händig

Jaa herregud vad jag höll på igårkväll alltså!! Fippla upp mina 2 lackhyllor alldeles själv.. lr aa.. hanna hjälptte mej med den första litegranna ^^ Ett jävla helvete med att få allt rakt i denna lägenheten måste jag säga.. även fast vattenpasset visar att det är rakt, så ser det snett ut :P Jävla skeva lägenheten!! Men nu är båda hyllorna uppe och nu fattas bara skrivordet.. ska nog åka till Ikea nästa vecka och inhandla ett då jag kommer hem från sälen..

Blir borta lördag - onsdag.. kommer bli mys som fasen.. om inte annat jävla najs att få träffa äldsta bruppen andreas, som jag inte träffat på sälert 2 år.. helt sjukt.
Jag och Lillsyrran åker med 9.50 bussen till sthlm där vi sover över till söndag hos bruppen och hans tjej.. sen på söndag drar vi vidare mot sälen. Kommer bli jäkla bli åkande, men det är lätt värt det..
Mobilen är inte sådär jätte full med cash just nu, så vill ni prata med mej, får ni fan ringa!  Ett trevligt samtal säger jag aldrig nej till :)

Ikväll blir det ivf jäkla lignt med tjejerna här hemma.. fanny kommer på besök och det ska bli mys.. är så mkt med allt just nu så det finns inte så mkt tid över till att rå om min bästaste.. men det kommer nog bli bättre nu när jag har körkortsteorin överstäkad :) Klarade provet precis i onsdags.. fasen vad nära det var att jag kuggade alltså.. men nu äre gjort och nu behöver jag aldrig mer öppna teoriboken igen!! SKÖNT!
Ska till körskolan idag och ta reda på när kicki bokade in min uppkörning :) spännande;)

Men nu ska jag försöka få tag på Cilia och kolla om hon ska med på stora staden.. Hörs ikväll lr när jag kommer hem!

Have it good everyone! PÖSSS

19 mars - lite lagom särig

skumtMEN KUK! Hade skrivit ett jätte intressant och jätte långt blogginlägg och såklart så gick allt åt helvete när jag skulle förhandsvisa.. just typiskt!

Aja.. hela dagen har jag gått omkring hemma och bråkat med min mage.. den har betett sej särigt hela dagen och jag är less!

Allt annat är en stor jäkla röra och jag skulle verkligen behöva rensa både huvet och själen.. men men

Fick reda på idag att jag fick avslag för inackorderingstillägget så mamma kom hit och hjälpte mej skriva en överklagan som jag skickade in idag med.. men det blir nog bra, teoretiskt sätt är jag berättigad tillägget, så det bör inte va nå problem.

Idag har jag också skickat in hela 4 st jobbansökningar.. lr aa.. 5 st t.o.m..
så det är bara att sitta snällt, hålla tummarna och vänta på svar..
Bör få positivt snar från någon av dom tycker jag ju..
ska ringa till nån kommun-tant imorn också och söka ett till jobb.. ihihih :P

men nu ska jag och pernilla snart laga mat och sen gå och handla.. efter det blir det plugg,  körkortsteori och svenska väntar.. så nu avslutar jag här!

Hörs och störs!!

16 mars 07

Dagens låt: Cranberries - Zombie (underbar låt)
Dagens dusch: Det får nog bli ikväll isf
Dagens frisyr: utsläppt med en hårnål i luggen
Dagens smink: same old, same old, försökte med en vårig ögonskugga imorse, men ångrade me
Dagens händelse: tog på mina favvo-pilot-briller för första ggn detta år +att lillasyster fyller 11
Dagens planer: skolan, besök av jessica från gbg, mys med pörnil och möjligen lite kladd med pensel.
Dagens vill ha: HELG.. och jobb
Dagens saknad: mina brupper.. saknar även fredagskaffet med tjejerna, kommer inte hinnas med idag :(
Dagens tråkigaste: skolan :/
Dagens finaste: min mamma är alltid finast, men annars säger jag nog Kurt Cobain
Dagens måste: Ringa syster ikväll + skriva jobbansökan
Dagens dricka: vatten, vatten, vatten och te
Dagens köp: godis ^^
Dagens mat: kycklingfilé, ris och currysås
Dagens kärlek: mamma <3
Dagens mående: Trött, ont i magen, seg, skolless.. men endå ganska glad

sammanfattning 13 mars - en jävulsk dag

bajs
- åh, vad snügg jag är


ja herregud.. dagen började med tidigt jäkla teoriprov på vägverket kl 8.30.. var där redan innan 8 för att hinna stressa ner och ladda lite innan provet, samt ta kort osv..
Provet gick kiss! 2 äckliga poäng från godkänt, vilket känns särigt onödigt.. hade lika gärna kunnat fått 52 och precis klarat det, men icke!! Ska ivf tillbaka den 21:a och skriva om.. då ska jag fan klara det! Rå pluggning som gäller nu en vecka framåt.
Efter teoriprovet traskade jag i besviken takt hemåt, gick också förbi statoil och köpte ciggaretter vilket jag tyckte att jag väl behövde.
Sen vid 11 var det dags att trska ner på stan igen för att uträtta några ärenden på banken, skaffade bl.a internetbank, då jag är för lat för allt annat.. sen tog jag ut lite kosing till körksolan också;)
Vid 12 skulle jag ha körlektion, så jag traskade raka vägen från banken till stenstans trafikskola för att brumma lite.. ingen kicki där, så jag fick köra men en annan ist.. gick bra det.. lr aa.. bra och bra? det gick sämst idag pga alla negativa könslor för teorimisslyckandet.. men men.. sånt som händer.. hon jag körde med var ivf snäll och välförstående :)

Jaja.. var ett tag sen jag skrev nu.. en vecka för att vara exakt. Har hållt på med lägenheten hela jäkla sportlovet plus att jag fyllt år, så det har vart fullt upp mer lr mindre varenda dag och inte har jag haft tid för nå snowboardåkning heller.. synd som fasen, men vad gör man då?
Har ivf fått ordning i lägenheten nu och det känns otroligt bra.. trivs bra med pörnil också ;D Ska bara grejja till hennes rum och sätta upp lite saker på väggarna i lägenheten så är allt fixat och klart för inflyttningsfesten.. vi har iofs inte tänkt ha nån fetfest, eftersom som är skit, men fest blir det ivf så småningom.. inflyttningspressent är kravs för att komma in såklart;)

känns som att jag har hur mkt som helst att berätta om, men jag har dock ingen ork i kroppen till det, då jag fortfarande sitter på golvet eftersom jag inte haft möjlighet att köpa nytt skrivobrd än, men det kommer det med :)

Ska nog hoppa ner under täcket nu och sova så jag orkar med dagen som kommer.. blir en lång-jävla-mjukis-dag med skola 8-15 och jobb ca16-21, så det är väl lika bäst att börja dräggla nu.

Good night, sleep tight
don't let the bedbugs bite;)

7 mars 07 - Ett helt år äldre

Jaa då har man fyllt år igen då! :)
Fan vilken underbar födelsedag jag haft alltså! Börjar med frulle på sängen och en massa jätte fina paket av mami och ett kort hon skrivit som fick mej att grina en skvätt.. fan vad söt hon är, min mamma!!
Klockan 13 vart det kalas med tjejerna då jag fick en jäkla massa jätte fina pressenter av alla.. ni tjejer är guld alltså!!! :D
Sen kom nils-olof och precis när han kom då gick jag och sara ner på ica och köpte lite grejjer till mamma, fishermans friends och min första lagliga dosa ;)
Sen när jag kom hem så fixade jag as god mat till mej, mami och nils-olof och efter käkandet blev det lite fix och sen kom syrran + familj och min kusin micke.. verry najs var det med.. fick mkt fina grejjer av dom med :)
När dom dragit drog jag iväg till lägenheten med lite grejjer och fixade lite där med pernilla och fanny kom dit och hjälpte till hon med. Efter ett tag kom Olof och skulle hjälpa mej att flytta alla kartonger hemifrån mami till lägenheten, snacka om räddaren i nöden olof vart idag.. helt underbart!! Men iaf så äre bara möbler kvar här hemma hos mami och imorn(idag) flyttar jag offeciellt till lägenheten på sidsjövägen 36 och kommer då inte ha internet förns nästa vecka nångång.. kommer bli så jäkla najs.. ofattbart ;)


På torsdag drar jag och pernilla till ikea och handlar in en massa roligt till lägenheten.. Skojjigt värre ha ;)
Jaa på fredag blir det ivf utgång.. Anna fyller år och vi ska dra på krollen allehopa, lr aa.. ivf jag, anna olsson, sonja och anna ericson då .. ska bli riktigt roligt:) Sen på lördag blir det också lite utgång fast kanske i den lite mildare graden, får se lite hur jag känner mej.

Men nu måste jag fan dräggla kudden så jag orkar upp sen för att tvätta.. 7-11 har jag satt upp!! haha lycka till, säger jag till mej själv!! Lär inte vara  tvättstugan förns tidigast 9 :P
Men ivf.. god natt på er, så skriver jag igen när vi fått internet i lägenheten.. lär lägga upp lite roliga bilder då med.
See ya!!

3 mars 07 - Lite särig, men okej ;)

Gudars!! Är riktigt jäkla trött nu.. och ont i huvet har jag också. Tamefasen 3:e dan i rad jag har det nu :S
Yeah yeah.. en jäla massa waaaajn från mej nu känner jag.. :P
Idag var ivf sista dagen på brandstation och fasen vad tråkigt det känns!! Jobbade med Lena och Ewe, så det var girls night.. trevligt värre ha! Lena som jag tyckt vart en surpuppa, var riktigt trevlig på slutet.. hon hade en dålig dag och var grinig i början av kvällen, men sen lättade molnen och solen i henne kom fram ;) *SMÖRBYTTA!*
Moahaha.. Hela söndag och måndag kvar, sen jefvlar.. jag vet inte varför jag är så peppad på att fylla år, men jag antar att jag tar ut all pepping inför flytten på onsdag redan på tisdag.. det är lixom på tisdag allt roligt börjar :)
Ser verkligen fram emot veckan som kommer och redan imorgon börjar jag och pernilla med lägenheten med att hon flyttar in och vi börjar riva tapeter osv.. ska försöka börja måla osv på måndag, men vi får se hur långt vi kommer imorgon.
Jag däremot har en jäkla massa som jag måste packa ner i banankartonger, men ingenting jag egentligen kan packa ner förns tisdagkväll/onsdagmorgon.. känns särigt och att det kommer bli stressigt tvivlar jag inte en sekund på.. men det får gå endå! Tur man inte flyttar ofta säger jag bara :P

Men nu ska jag nog dyka ner under täcket och dräggla lite kudde.. så nu tackar jag för mej!
God night fuckers!

We're all the same
Human in all our ways and all our pains
So let it be
There's a love that could fall down like rain
Let us see
Let forgiveness wash away the pain
What we need
And no one really knows what they are searching for
We believe
This world is crying for so much more