My life, My family, My love

   


Jag och Puma      Noel aka Brolle             Bästaste Linda

Igår =
jobb, en stund med syster på birsta, jobb, söndagsmiddag. mys, mys och mys
Idag = Sova, frulle, sova, mys mys och mys!!

JUSTE! :D Jag köpte min efterlängtade Cons igår! Blev ett par låga Chuck Taylor All stars Low Navy. Hade gärna köpt ett par höga ist, men dom fanns inte att hitta i Birsta. Dessutom betalade jag sammanlagt 39 kr för dessa fagra skor efter att rabatt och presentkort räknats bort ;D Loooovely!! Tack svärmor :)
Sådana köp behöver jag fler av!





Vill bara tillägga hur sjukt stolt jag är över min syster! Finns så många anledningar till att vara det!!
Hon snattar inte, dricker inte alkohol. röker inte, tupperar inte håret till en svamp, har inte piercingar i hela ansiktet, har inte håret hängandes för hela ansiktet så bara munnen syns, hon gör det hon känner för, sminkar sej fint utan tonvis av kajal och mascara. Hon är snäll mot alla omkring sej och vågar vara sej själv. En riktigt bra 13åring :)
Idag är hon btw med på ST.nu (http://st.nu/start/timra/1.920421):)

Idag är jag och baby lediga heeeeela lång dagen.. tillsammans dessutom :D Sjukt underbart med dagar som denna. Sitter i soffan och lökar nu.. Tobbe beställer nya kläder och jag bloggar.. Ska snart laga mat :) Potatismos och köttbullar ala Licious står på menyn och självklart är allt hemmalagat! LYX!!!

54 dagar kvar till Mallis, Baby!! LÄNGTAR!!!!


My life is fucking fantastic!!


Love


 
In your heart I see the start of every night and every day
In your eyes I get lost, I get washed away
Just as long as I'm here in your arms I can be in no better place

Jag älskar dig, Tobias Gradin

Lina (`v´) Tobias = sant

jag vill jag vill jag vill!!!

Idag har varit ganska händelserik.. och trevlig :)

Ingredienser;
Kalas 2,5 timme
Stan 1,5 timme
Birsta 0,5 timme
Lisas place, flera timmar
Pizza - nästan en hel
Godis - aningens för mkt
Trocca - lagom mängd
Saft - lagom mängd
Film och mys - can't get enough
Tobbe - alldeles för lite

Sitter i sängen nu och tänkte snart krypa ner under täcket. Tänkte bara vänta på att tumlaren blir klar. Jag lyckades såklart spilla choklad i soffan idag, så det såg ungefär som om jag inte hunnit till toan och gjort i brallan ist.. lr i soffan kanske man ska säga. Aja.. jag lyckades iaf torka bort det värsta, men filten var hopplös så den åkte raka vägen in i tvättmaskinen. Nu kanske den slutar ludda av sej också..

Imorgon när jag vaknar så vill jag ha solsken och droppande tag. Får jag det? SNÄLLA!!!!

Nu ska jag göra fika, sen ställa om klockan så jag inte glömmer det.
Sen smsa tobbe som är på stadshuset ikväll.. Petter är också där
Dom känner ju varandra eftersom tobbe också är  rappare ;)
Gooooosh I love my guy!!

Btw.. snart är det våran tur :)

Jag vill inte ha mer snö! När ja

0-230a3323d84f9512f3340c5cb27a7328.png

Jag vill inte ha mer snö! När jag tittade ut genom fönstret imorse så möttes jag till min förvåning av en snötäckt värld utanför vårat fönster. Jag som faktiskt hoppats på vår snart. Men det är väl bara att hoppas på att skiten smälter snart :) snart kommer iaf svärmor, Thommie, Maya och Wiggo för att kalasa med oss, 22 dagar sena, men bättre det än inte alls :) nu ska jag kissa! Hej då


Friday night live

  

1. Mina nya jeans som jag köpte igår.. Diesel Staffy i en sommarljus tvätt.
2. Mitt nya ben sedan 8 mars. By Mary (översta hjärtat är också rött)
3. Jag och T Licious i hallen nyss.


 My new baby

Jaa.. dagens tripp på Birsta med syster resulterade i en nya telefon, sony ericsson w715, och en ny platttång.
Nej jag har inte gått och blivit rik, jag förnyade bara mitt abonnemang och reklamerade min platttång :D ibland får man vara smart och tänka efter.. och faktiskt dra nytta av sina rättigheter. Jag är nöjd :)

Att hänga med systeryster, bara hon och jag, var riktigt jävla mysigt måste jag säga! Man måste faktiskt ta vara på sina systrar.. lr jaa.. alla sina syskon :) Min syster är iaf söt, även fast att hon nästan är fjortis ;)

Jaja.. nu måste jag försöka att glömma den enorma krampen i min mage och ist stoppa lite mat iden. Kanske blir bättre?? Just nu tvivlar jag starkt på det med tanke på att tacotallriken på charm idag bara gjorde smärtan 100 ggr värre.
Aja.. vi gör ett försök!

Hörs och ses!

freeeeday

BAJS!! Bloggade från mobilen igår och tydligen så funkade det mindre bra igen.. SURT!! Det var iaf ett trevligt inlägg med en trevlig  bild och ett trevligt avslut.. SYND!! Aja.. idag är jag iaf ledig och ska på birsta med systeryster. Mysigt värre.. Vad som hände där får ni veta sen ;)

Jeans jeans jeans jeans

 

JAG VILL HA NYA JEANS

Igår var jag med i en tävlig på cubus där man kunde vinna nån resa och lite pengar typ. Man skulle dra ihop en jeans outfit och bli fotad vid fotobakgrunden i butiken.. sagt och gjort. Det gjorde jag och resultatet får väl blandad kritik från min sida. Jag fastnar ju faktiskt inte på bld och det gjorde jag heller inte igår vilket syns tydligt, men roligt hade vi ju iaf.

Prövade även en massa jeans på jobbet igår med eftersom jag hade bestämt mej för att komma hem med nya fina jeans. Nej, det blev inte så eftersom jag har så jävla svårt för att bestämma mej. Å andra sidan så hade nog ett köp igår slutat illa eftersom jag inte hittat nå jeans som jag trivdes med. Lika bra som det blev. Jag väntar

Idag väcktes jag iaf av ett sms där det stod att mitt paket från ellos kommi till hemköp. Eftersom vi inte hade någon mjölk hemma så tog jag min luftlösa cykel bort till hemköp och handlade lite(MYCKET) frukt och mjölk samtidigt som jag hämtade mitt paket. Soligt var det ju ute så jag hade dragit på mej mina favvo glajjer. DUMT eftersom dom gick sönder när jag skulle cykla hem, bara någon sekund före en gubbe kommenterade mitt luftlösa däck. Han var nära att få en känga, men jag behärskade mej. Dålig morgon, men frukosten var god. Våra nya badlakan var fina, väskan jag fick gratis var jätte bra, badrumsmattan var okej och BHn var som väntat för liten och jag får dubbelbröst i den.. FINT!!

Juste! Jag är ledig idag :D det firas med sofflökande ochfruktsvullande. Tobbe kommer hem strax innan 17 och det ser jag fram emot. Ser också fram emot löning imogon, även fast jag inte får semesterersättning varje månad nu som förut.. 13% mindre i månaden :O

Nu är jag iaf hungrig..igen. Så jag ska nog göra mej lite lunch och sen se på oth om ett nytt avsnitt anlänt!

På återseende fuckers!

  
På Carlings anställer vi inte efter utseende

Idag!! :D



... om två månader är jag och baby på Mallis och latar oss. Fan i humvete vad vi längtar. Känns som att det är väl behövt. Just nu sitter jag och klagar över att jag är hungrig, men inte har någon ork att göra någonting. JAG VILL HA MANNAGRYNSGRÖT!! Vafan jag har faktiskt jobbat 7 tim idag, så vad mer kan man begära än lite service ;) Nedå.. Man ska göra saker tillsammans. Det är trevligare! Imorgon ska jag iaf vara ledig.. vad frukstansvärt skönt :D Tobbe håller på i skrivande stund att bränna ut Crash - Mind over mutant åt mej.. det enda xbox 360 spelet som jag för tillfälet känner att jag faktiskt skulle kunna tänka mej att spela.. Crash är ju bäst :D Fast aldrig lika bra som världens bästa The Sims!!
Chefen är iaf tillbaka från kinesvärlden och bäst för honom att han har med sej nya Converse till mej!! ;O

Jag vill ha våra kissor nu :(

Meeeeen iaf.. nu ska jag nog göra gröt... kanske.. om jag orkar..

Hejdå


L (^v^) T = sant

Ge mej en bil NU! Sitter på buss

0-3e08ca0c832b7178f206de38aa105830.png

Ge mej en bil NU! Sitter på bussen till jobbet och fan vad less jag är på att åka buss. Direkt efter Mallis så blir det fan till att köpa bil. No joke. Jobbar bara fyra timmar idag. Skönt det säg! Kom förbi och säg hej vettJa :)


missebollar

  
Söt hon                           Söt dom                           Söt han

Gaah längtar!! Kom till mama!!


Har mkt att se fram emot nu :)
5/5     Gaddning
14/5   2 år med Love :D
23/5   Mallis med Love!!

Början av Juni kommer våra hårbollar :)

Friday I'm inlove!!



  

Idag har jag också varit duktig! Ist för att sova ut till 13 som jag tänkt så kutade jag tidigt iväg till hemköp och hämtade mina två paket från H&M och Ellos. Innehållet i dom ser ni här ovanför. Väl hemma efter den lilla promenixen så slet jag upp paketen och slängde in dom nya sängkläderna i maskinen och nu hänger dom på tork. Min plan är att hinna byta sängkläder i sängen innan baby kommer hem halv 8. Hinner jag tror ni?? :O iaf så har jag vart in en sväng på stan och för att fika med pirriga sussie.. hon bjöd! äh hon int söt så säg!! På staden inhandlade jag en randig top från indiska för busiga 69,50 ;-! (se bild) mkt nöjd :)
Var även tvungen att lägga upp bilder på gårdagens effektivitet. Mkt nöjd där med :)

Nu ska jag städa undan lite.. Syns på birsta imorgon?? ;)

L (^v^) T = sant

mys mys mys mys och mys!!

Idag har jag gjort en hel del kom jag på nyss. Ibland kommer sådana där effektiva dagfar som idag. Det började med att jag var effektiv i sängen imorse och läste tidninfgen som en klok och nyfiken flicka.. vart inte så mkt klokare. Sen drog jag mej upp ur sängen och hastade iväg mnot staden där jag mötte upp fanny och vi satt oss på torget en sväng med lite take away kaffe och te.. MYS!! Börja bli vår nu och det känns i kroppen :) Sen åkte vi hem hit efter en kort runda i butikerna.. drack lite te framför senaste oth avsnittet vilket var sisådär.. klocvkan närmade sej fem och fanny åkte hem. Ingen vila då heller för mej eftersom jag snabbt tog fram borrmaskinen och borrade åtta jättefina hål i våra köksväggar och vipps så var hela FYRA st hyllor uppe och det är nu mkt hemtrevligare hemma hos fam Gradin/Löf.. Nu har tobbe kommit hem och det är dags för middag och mys!! Imorgon är jag också ledig :D Lycka till till fanny som ska på visning i sundsvall ;D

 



Girlpower med Lily Allen, Lykke li och Veronica Maggio

torsdag.. 65 dagar

Efter mer än fem dagars jobb ligger jag i sängen och latar mej.. för det är jag fakiskt värd! Är ledig nu i två dagar innan jag återvänder till jobbet igen. Känns skönt :) Idag ska jag umgås med min kära och saknade vän, fanny, vilket jag sett fram emot länge. Träffade på henne en snabbis förra veckan på stan då hon berättade att hon kanske flyttar hem till stan till hösten :D Fan vad underbart det skulle vara :)
Aja.. nu ska jag iaf vra duktig och borra upp två hyllor i köket som jag (tro det lr ej) hr snickrat ihop och målat helt själv! Jag är fan bra händig och står fast vid att Martin Timell är min pappa.

.
  None 
Lik?? :D


Kanske lika bra att jag sätter fart så inte fanny möts av borr vs betongvägg.

Idag kommer nog mitt paket från HM också.. första gången som jag faktiskt kommer ihåg vad jag beställt.. hoppas på paketet från ellos också, fast chansen finns att det kommer imorgon ist.. håller tummarna iaf.

HEJDÅ

65 dagar kvar till Mallis, baby!! (^v^)

igår.. idag.. trött ja


/\

sådär söt var jag igår på jobbet.. riktigt lika söt är jag faktiskt inte nu. Speciellt inte efter en sjukt effektiv dag på jobbet och sedan födelsedagskalas hos syster som fyller 13 år idag. Det slog mej inte förns igår hur stor hon faktiskt blivit! Det är fan sjukt hur fort tiden går och det var som igår som hon gled omkring i sin gåstol i köket på pappas hotell i bergsjö!

Nu kom tobbe hem så nu hinner jag inte mer.. skriver mer imorgon!!

22 månader av kärlek!

Jag och baby firar 22 månader idag och krank som jag är så kunde jag sklart inte sliya mej ifrån lagerhaus jävligt söta badankor. Blev en brud och hennes brudgumm samt en superman anka ;D Hell ya!! Fasen vad tiden går fort! om två månader firar vi hela två år.. :) 70 dagar kvar till Mallis dessutom :) Fan vad mys!!!!!!!!!
Lina hjärta Tobbe är lika med sant.


Jag och tobbe                Superduck                   DuckFamilia


GE MEJ!!!


Vill bara förbereda er om att det kan förekomma spamm här i bloggen eftersom jag inte fick mobilbloggandet att funka.. mmsade in ett inläg som inte gick inte på 30 min så jag försökte igen med samma inlägg.. det har fortfarande inte komit fram nu i den stund jag skriver.. så jaa.. ser ni 6 st ankor och inte två, så vet ni varför.

Juste!! jag hängde med lisa, erika och jacob igår på bio.. Såg watchmen som jag inte tänker rekomendera andra att betala 110 kr för. Ne hua! Jag somnade och det gjorde Lisa också.. iofs så verkade både erika och jacob nöjda så den kanske går hem hos vissa.. men jag ger den betyg 4/10 bara för att den var välgjord :)

Imorn ska jag köpa krukor på bukettens outlet butik i birsta.. fina krokor och priser. det gillar vi!

jaja.. nu ska jag iaf mysa ner mej med tobbe och vräka i mej lite godis innan han äter upp allt :D

my sweet love. Underbar bild. Va

0-6167ac63ad7c2ff8d9e19f9ab6eeab4e.png

Kolla varifrån!

my sweet love. Underbar bild. Var bara tvungen att kolla om jag också kunde blogga från mobilen :d fan vilken lat Jävla dag! Ligger i sängen med bärbara och tittar på våra bästa år. Första gången på sjukt länge. Måste ta och hitta på någonting. Måste städa, men är inte jätte sugen direkt :p bajs! Ring och bjud ut mej!


Wopsi!!

Höll ju nästan på att glömma en sak!!
Vi ska ju faktiskt få tillökning i våran lilla familj här på vikingavägen :)
I början av juni beräknas våra små knådisar anlända till dörren :D
LÄNGTAR!!!

Men först mallis 23-30 maj.. LÄNGTAR OCKSÅ!!

Tobbe kommer hem strax.. LÄNGTAR SÖÖÖÖÖÖNDER!

 
1. Pluppan
2. Pluppen
3. Pluppor

pssst. 2 kissemojsar kommer vi att ha

you call it madness, but I call it love

Har väntat i mer än en månad nu på att my beloved one tree hill ska kläcka avsnitt nr 17, säsong 6. Tydligen så kommer det inte ut förns måndag nästa vecka.. BLÄÄÄ!!! Idag är en perfe´kt oth dag i soffan med en massa koppar te, men ack nej, inget nytt avsnit.

Nåväl.. i fredags fyllde jag hela 20 år och det firades såklart med kalas hela långa dagen :) Kära bror kom upp från storstaden med sin tjej marie och hälsade på hela helgen. Det var väl ungefär det jag sett fram emot mest :) Ens syskon har kommit att betyda sjukt mkt för mej på senaste tiden.. känns skönt :)
I födelsedagspresent fick jag en himla massa roliga saker bl.a en abslider av svärfar och en tattuering av svägerskan marie ;D mest nöjd just nu är jag över tattueringen, och magen kommer väl efter någon månad :) i tur med att vi åker till mallis kanske(73dagar!!!!!) Just nu är iofs gaddningen riktigt svullen och äcklig, men snygg blir den sen :) suget efter att gadda sej igen minskar inte direkt heller.. nästa ggn är det armens tur tror jag :)

Har mat på tallriken som börjat kallna.. måste snart sluta blogga och hugga in ist...
Tänkte lägga upp bilder idag med, men jag orkar inte hämta sladden till kameran som ligger i hallen, så ni får fortsätta vänta på bilder. Inläggen blir så sjukt mkt rolkigare att läsa om man har något att kika på också..

Nu mååste jag äta! Hejdå!!

anna har också fyllt 20. carro har flyttat till eget igen, fanny kommer hem denna vecka, annao blir bara tjockare och tjockare :D
Tobbe älskar jag fortfarande lika mkt som förut, om inte mer.

duktig!!

idag har jag vait duktig på jobbet igen.. vad jag gjort har jag tyvärr glömt, men det var iaf inte viktigare än att jag fyller år om tre dagar :D

Btw.. det spelar ingen roll vem i butiken man jobbar med, bara therese jobbar på glitter samtidigt ;D du är söt!

Nu kom tobbe hem från sin prommis, jag stannade hemma idag för att min mage tvingade mej :(
well well.. nu blir det fika och mys. Imorgon blir det till att jobba!
so long suckers!!

Love Tobias always

äntligen!!

Först och främst så niger jag och tackar anna så hemsk mkt för den nya bloggdesignen. Känns mkt roligare att skriva i bloggen när den ser fin ut :) Planerar att både börja blogga och fota mer så förhoppningsvis så blir det lite mer bilder här också.

Idag har jag varit duktig och jobbat på min lediga dag, mkt strongt gjort! Sen när jag slutade så var ja duktig och satt i löshår på mej själv också.. ÄNTLIGEN!! Nu är jag både mörk och långhårig igen! :D


Btw.. på fredag är det kalas!!!

Nu blir det fika och en rulle med t-t-t-t-tobey yo!! Love