premiär!

  

Länge har det varit på kartan att Bastian ska få prova att sova borta. Med Tobbes pappa boendes så nära som på granngatan, kändes han som ett bra alternativ. Skönt att det är så nära ifall det skulle gå åt pipsvängen.
Så runt 18 igår lämnade vi lilleprins hos sin farfar.. vemodigt och ångestladdat för min del - Underbart för Bastian!Smsade lite med gubben igårkväll och allt hade gått fint och Bastian låg och sov för natten. Har inte hört något än, så jag misstänker att även natten gått bra. Men fan vad jag saknar den ungen!

Som jag känner nu, så vill man nästan hellre lämna bort Levis än Bastian (om man nu ska lämna bort någon?). Bastian är ju i en sån himla mysig ålder nu och man kan ju umgås med honom på ett helt annat sätt än med Levis. Plus att Levis faktiskt inte är medveten än och inte har utvecklat någon mammig-/lr pappighet.

Ungen är fortfarande kvar hos sin farfar och Tobbe ligger utslagen i soffan efter en kväll med grabbarna. Kanske jag ska väcka honom så vi kan hämta hem min prins? :D Tror nog Tobbe får offra lite sömn för det :)

Det är faktiskt så att det pirrar lite i magen.. så mkt har jag saknat Baba! :P

Gladskit! (^v^)

p250311_10_01000 (MMS)

Gladskit! (^v^)


this is biiiig




Thats not my name

p240311_13_20000 (MMS)

Thats not my name


Älskade Levis <3 Som btw håller på att väx...

mms_img74572 (MMS)

Älskade Levis <3 Som btw håller på att växa ur strlk 56. Här går det undan kan jag lova!


Sur-Levis

mms_img70936 (MMS)

Sur-Levis


Såhär kan det gå på dagis! Olyckor händer,...

mms_img70935 (MMS)

Såhär kan det gå på dagis! Olyckor händer, men vissa kan(läs:enligt mej) förebyggas.


Webcam!

Ha! Det var ju webcam på datorn som jag fick av Tobbe också! Längesen! :D

  


Idag slänger jag alla gamla amningsBHar ut...

mms_img18777 (MMS)

Idag slänger jag alla gamla amningsBHar ut genom fönstret! Hittade denna snygging på Lindex och den sitter perfekt! En positiv(& negativ) sak såhär efter graviditeter och ammande är att tuttarna krympt(och tappat innehållet?!?!), så nu kan jag shoppa BH i normala butiker till normala priser :-)


Trött kille

mms_img13787 (MMS)

Trött kille


Stor blir liten - Baba i babygymmet

mms_img13786 (MMS)

Stor blir liten - Baba i babygymmet


En förmiddag på dagis med en väldigt kläng...

mms_img48642 (MMS)

En förmiddag på dagis med en väldigt klängig Bastian. Efter att ha varit borta i ca en månad kör vi en kortare inskolning denna vecka. Tobbe hade hand om inskolningen sist, men nu när jag inte ammar längre kan ju jag vara med. Jätteskönt tycker jag. Mindre skönt är mina sprängfyllda tuttar. Så sjukt mkt aj! Precis som när man just börjat amma, innan mjölken runnit till som den ska. Får nog pumpa när jag kommer hem sen.


Vill börja med att tacka dom som delat med...

Vill börja med att tacka dom som delat med sej av sina åsikter och erfarenheter. Tack! :-) vi gav Levis ersättning vid ett tillfälle inatt och det gick lika bra då. Jag och Tobbe har diskuterat fram och tillbaka och jag har bestämt mej för att sluta amma idag. Åker iväg på ica om en stund och köper mer ersättning och fler flaskor till Levis, samt pulversoppor till mej. Detta kommer att bli skitbra!


Hej mina vänner och ni andra som jag inte ...

Hej mina vänner och ni andra som jag inte känner. Måste få reflektera lite med er och ber om era åsikter och erfarenheter kring kommande. Det här öda amning.. Det är inget jag hurrar för nu och hurrade heller inte för med Bastian. Bastian ammade jag helt i fyra månader och slutade helt efter 5. Som det är nu så flyter väl amningen på som den ska antar jag. Men jag trivs inte med att amma och fullkomligt hatar att slänga fram melonerna bland folk. Levis kräks alltid efter han ammat och det slutar ofta med klädbyte för oss båda. Han har dessutom väldiga problem med sin mage. Skitjobbigt! Lite pga detta, men mest utav nyfikenhet, valde vi att prova ge Levis flaska med ersättning. Ungen svepte 100ml i ett naffs 18.30 och har sovit problemfritt sedan dess. Inte en droppe har kommit ut heller. Detta får ju mej att fundera.. Sluta amma kanske? Ska självklart prova ersättning flera ggr innan vi bestämmer oss. Men vad tror/tycker ni? Amningen är ju bäst för barnen. Men om det inte går så bra? Känns lite som att jag skulle svika honom om jag slutade amma, samtidigt som jag skulle känna mej mer säker med en flaska i handen än en tutte i vädret.


4,7kg & 55cm. Ökar på bra! <3

mms_img49461 (MMS)

4,7kg & 55cm. Ökar på bra! <3


Levis 1 månad gammal <3

mms_img49460 (MMS)

Levis 1 månad gammal <3


Bärbar HP dator, svarta Converse, Jamie Ol...

Bärbar HP dator, svarta Converse, Jamie Oliver stekpanna, tekanna, Sims 3 pc, Moringa bodybutter, stora tekoppar, presentkort på birstacity indiska H&M spa maskrosen & Shanti piercing, förkläde, easy cover red & tatueringsbidrag. Helt fantastiska presenter och många ggr mer än vad man kunnat tänka sej. Blev ordentligt bortskämd idag :-)


Bara för att jag fick en bärbar HP av Tobb...

mms_img49459 (MMS)

Bara för att jag fick en bärbar HP av Tobbe i födelsedagspresent. Stört! :-D


Frukost på sängen <3

mms_img49458 (MMS)

Frukost på sängen <3


Lille bök <3

mms_img18528 (MMS)

Lille bök <3


Fan jag köpte ett par ROSA chinos idag. De...

mms_img14380 (MMS)

Fan jag köpte ett par ROSA chinos idag. Det kunde jag inte tro för bara ett år sedan då jag totalratade rosa :-P skitfina är dom iaf! Och sköna! 199 kr på h&m. Pörfekt :-)


Pappamys <3

mms_img71705 (MMS)

Pappamys <3