27 februari 07

Lite-jävla-kiss-less nu.. Liiiite sa jag!! Skulle göra nå sär-uppdatering på mozilla firefox och "guud vad mkt bättre det skulle bli...blahablaha".. jaa visst vettu.. funkar ju hur bra som helst nu! och där ljög jag.. sitter med seg explorer nu och pensionärs-surfar nu och "känner lugnet".. egentligen så blir jag hur stressad som helst av det. Sa försöka köra en formatering snart.. måste bara hitta en xp-skiva nånstans.

Som sagt, sista veckan på bradstation nu och det känns riktigt tråkigt.. t.o.m Daniel börjar släppa lös nu och det är ju najs!! Han lovade mej att blanda en egen drink från baren efter jag fyllt år.. fan vad goda grejjer jag hittad idag alltså!! Jag och daniel stog och sniffade flaskor i baren innan alla lunchgästerna kom.. finns även Bacardi GrandMelon.. hade jag inte en aning om, men fan vad gott det lukta!

Nu ska jag be mami smörja lite linement och sen ska jag försöka göra nått vettigt!

En vecka kvar folks ;)

Have it good!

26 februari 07

Åh, jag skrattar tills jag kissar på mej!

Mars kommer bli underbart ;)

  • 18 år 6/3
  • Flytt 7/3
  • Teoriprov 13/3
  • Sälen 24/3 - 28/3
  • Uppkörning i slutet av mars/början av april

Good and bad

travis

Starting with the good stuff!
Flytt den 7 mars.. Jag och Pernilla har äntligen hittat en passande lägenhet att flytta in i.. Sidsjövägen 36 blir det! Lägenheten mittemot pernillas t.o.m ;) Vi börjar flytta in pernillas grejjer i lägenheten den 4:e och då äre väl passande att börja riva tapeter också.. men det blir naajs! ska hålla på och måla om osv.. peppad är jag till tusen! Fyller även 18 år den 6:e mars och det är väl därför jag inte flyttar in samtidigt som pernilla:P vafan jag vill ju ha frulle på sängen av mami som vanligt när jag fyller år!! :D men dan efter så börjar flyttningen och tur jag har NO som jobbar på milko så han kan hjälpa mej flytta sakerna:)

Och nu till the bad stuff..
Avlivade min stackars Travis igår.. lillpluppen vart bara sämre och sämre efter han kom tillbaka från sin lilla utflykt på 6 veckor hemmifrån.. men nu slipper han må dåligt ivf.. så det känns väl bra att veta. Mamma tog med honom till smådjurskliniken och så fick han en spruta,blev trött och somnade in i knät på henne.. lugnt och stilla och utan att ha ett dugg ont. En sån död som man önskar till alla egentligen.. Ännu en söt-fis till katthimlen.
Sista veckan praktik på restaurang brandstation väntar och det känns faktiskt en hel del tråkigt.. har haft jäkla trevligt där nere och personalen är underbar.. Ryggen har strejkat ett antal ggr, det har gått över efter lite vila, men kommit tillbaka lika snabbt igen.. antagligen beror det på att jag är ovan att jobba på det sättet som jag gjort nere på brandstation, men det kan ju också ha att göra med att det ligger ryggprobs i släkten.. vem vet.
Slut på den tråkiga infon, för nu ivf

Har kommit på att mitt skrivbord antagligen är för stort för att få plats i nya sovrummet, så är det någon som är sugen på att köpa MIKAEL skrivbord från IKEA (svartbrun/vit) för 450 kr så är det bara att hojta till!

Ska sortera min garderob nu och sen plugga lite teori..
Hörs och störs folks! Tata

20 februari 07 - lovely day

Hejsan hallå.. sitter här jag och är trött!! Har vart en häktisk dag.. ^^
Den började med en stressig morgon för att hinna ner på körskolan till 8.15 då jag skulle ha dubbel körlektion.. den gick bra och jag fick brumma ute på motorvägen.. kicki tvingade mej att köra 110 och jag måste erkänna att jag nästan vart skraj.. feg var jag ivf och ville nästan inte köra så fort, men vafan man får vara feg när man inte har körkort än.. Körlektionen avslutade vi utanför brandstation så jag skulle hinna dit tidigt och hjälpa ewe att städa matsalen, var väl där vid halv 10 lr nått.. satte då igång med att skura golvet i hela jäkla restaurangen.. kul min rygg va efteråt ^! Yeah yeah.. fick en skit-jävla-söt semla efter lunchen ivf.. var väl 3x4,5 cm stor lr nått :P Efter praktiken så drog jag hem och sov.. var nog det bästa jag gjort på länge ivf.. vaknade, käkade middag, hämtade mössan av thomas och sen drog jag iväg till pernilla för att kika på en lägenhet i hennes hus.. tamefan värsta tapetseringen jag nånsin sett irl.. herregud alltså! Men lägenheten verkar lovande, får färg osv gratis för att kunna göra om och sannering ska isf göras pga att tanten som bor där nu röker inne.. äckligt luktade det där! Ska få svar av tanten imorgon ifall hon går med på att byta lägenhet med pernilla lr inte.. svarade även på en annan annons igår, en 3:a på södermalm som också lät riktigt lovande.. killen som hyr ut skulle höra av sej till oss snart.. så vi får väl se vilken det blir. Flytt verkar ske snart ivf ;D

Ne nu ska jag hoppa in i lite lättare kläder och sen smörja lukta-jenka-och-är-"kallt"-smörja på ryggen och hoppas på att det känns bättre..
Brandstation imorn igen, börjar 10 :)
God kväll/natt, folks!

Fredag.. igen

When you're half way up, you're always half way down

Sitter och är sådär äckligt sentimental just nu.. sådär sentimental så man bara vill kräkas typ,
vad nu detta gör för nytta vet ju inte jag, men det är nästan lite mysigt ^^
Har lite beslutsångest om vad jag ska göra ikväll.. vill ut, men har inte vätska så det räcker, tjejerna ska ta en kvällsfika på waynes och det vore väl trevligt.. men samtidigt så känner jag för att bara vara hemma och mysa.. hmm, det är fan inte lätt alltså! ;P
Det är faktiskt inte lätt att vara tjej överhuvudtaget nu för tiden heller har jag kommit på :O
Man får inte vara för snygg och inte för ful, inte för sminkad men heller inte osminkad, inte för tjock och inte för smal, inte för sur men heller inte för glad, inte för tillgänglig och inte för svårfångad. Sure! Det innebär isf att man ska vara lagom när det gäller allt, men då märks man kanske inte och blir då en av alla andra randomtjejer..äääh, jag skiter i allt och är mej själv ist för att lägga ner energi på att anpassa mej, det kommer man alltid längst på och jag har inte heller lust att försöka vara någon jag inte är för att behaga nån annan :)
Ne nu ska jag försöka städa rummet och sen äta:D
Puss och heddå!

Onsdag, 14 februari

20 till 18

Mjadu, vad ska jag säga? Som den sär-magnet jag är, så vill jag helst inte veta av denna dag. Visst kan jag unna alla lyckligt förälskade människor att va lite extra kära denna dag, men jag klarar mej nog bättre utan alla hjärtans dag om jag ska vara ärlig. Har fått ett tiotal kedje-jävla-alla-hjärtans-dag-sms idag och det börjar bli lite halvt irriterande.. nått "Grattis på alla hjärtans dag, gumman"-sms hade varit nog.. och ett sånt hade jag nog svarat på. Men ett sms där det står "Blahablaha.........skicka detta till alla dina kompisar och får du 6 st tillbaka kommer nått romantiskt hända dej idag", vill jag inte veta av och kommer absolut inte svara på! :P
Som jag tidigare nämnt blir det pipeline och tungviktarna ikväll, dock inte med fanny eftersom hon ska vara med sin mamma ist, men jag ska försöka ha trevligt utan dej gosen ;\
Sonja följer med ist och hon ska veta att hon har stor press på sej för att fylla upp fanny plats ;)
Måste tyvärr bli relativt tidigt ikväll eftersom jag ska upp jätte-jävla-tidigt imorn och ha körlektion innan jag ska vara på brandstation.. tuff skit!

Äh jag har så mkt att säga nu, så det är lika bra att lägga ner direkt.

men vi ses väl på pipeline ikväll? ;) halv 8 börjar det!

ååååh igen!

- Älskling allt går sönder till slut, det är bara en fråga om tid -
Jadu, sitter här jag, nybadad och fräsch :D Ska smörja in ryggen med jenka snart och då kommer jag lukta ännu godare ^^
Var och hälsade på fanny och anna idag på skolan och jag måste nog medge att jag blev lite avis på dom för att dom får sitta hela dagarna och måla i målarböcker, äta macker och umgås med varandra medans jag får springa omkring hela dagarna och inte ha nån kändis alls att prata med.. förutom daniel då, som varken är kändis lr vidare pratglad:O Det är fan inte lätt alltså.. men jag unnar dom det. Imorn ska jag  hälsa på dom igen på morgon och fika lite alla stjärtars dags fika med dom och några av tjejerna från klassen..

Imorn kväll blir det hip hop på pipeline med fanny och tjejerna från timrå.. ska kika när tungviktarna lirar.. blir najs! Kom dit du med vettja!
Dom börjar spela halv 8.

tungviktarna

Nu jefwlar ska jag börja dra mej mot sängen, måste ju orka med imorgon också!
PÖSSSS

anti-morgon-människa

kurtF.r.o.m idag finns det en ny lag. Alla som heter Lina Löf får inte börja förns 12 på dagarna.. detta för att förhindra möjliga morgon-lessheter och missödande händelser som bara sker på morgonen..
Nu när jag vaknade så hade apan och kisse-katten vänt upp och ner på hela lägenheten, vilket jag iofs misstänkte igår när jag låg i sängen och skulle sova, eftersom att jag hörde ett antal saker åka i golvet redan då.. men det vart väl inte roligare för det att kliva upp!
äh men mina katter är söta! Så väluppfostrade som dom är, så måste dom få betee sej särigt nångång ;P
Det är 2 tim kvar tills jag börjar, så jag har god tid på mej.
 Första dagen på Brandstation igår och det gick hur bra som helst.. blev väl bemött av personalen och jag fick inte göra "skit-göra" som på många andra praktikplatser.. Good for me!
Efter praktiken idag ska jag hälsa på fanny och anna på skolan, där dom bossar för caféterian denna vecka.. sen ska jag hem och sova! är så jefwla tirött idag..

Men nu är det väl dags att göra lite nytta.. Hörs!!

Svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar  som du och jag
som tror och hoppas och tänker att nu så är det väl
äntligen våran tur att träffa någon som behandlar oss väl,
kysser mej ömt och brutalt, sover sked, håller hårt både morgon och kväll.
Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar.
Och om dom bara gav oss chansen.

Jag ger dej inte min morgon och inte min dag,
du får nått så mycket bättre, du får hela jävla jag.
Hela underbara, unika jag, inte något så fjuttigt som en morgon och en dag.

"Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit"
Skitsnack! Ge mej kärlek och passion och hunger och magi, så smälter jag rakt av.
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge, jag vet, jag vet.
Men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
och vem vill leva så?


10 februari 07

Kan en timme förändra allting?
jag skulle svara ja på den frågan.. En liten händelse kan få allt att gå åt helvete, eller tvärtom, under en timme kan nånting hända som gör allt underbart också..

Jag sitter här och är allmänt jätte-jävla-seg.. borde städa rummet, men jag har inte riktigt orken.. borde läsa teori, men jag har inte ritkigt lust.. skulle vilja åka lite bräda, men det är för sent för det nu..
Kul liv! Pga att man vaknar bara liiiite för sent så har man förstört dan..  lite väl sent att traska ner på stan och pimpla kaffe också.. lr iaf för sent för att börja tänka på att göra det..
jahapp.. vad kan man göra ist då? Blir nog städning och teori sen ändå..

På måndag börjar apu:n på restaurang brandstation och det ska bli såååå jävla skönt att slippa skolan i 3 veckor.. lr aa, 4 veckor blir det t.o.m eftersom vi har sportlov direkt efter apu:n.. NAJS!
Har hört att det är någon som fyller år på sportlovet också.. på tisdan lr nått 8-)

Ska göra lite nytta nu..
Hör va!!

BUUUS!

{ SNODDE FANNYS LISTA SOM HON SNODDE AV PERNILLA ^^ }

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[X] Ibland tycker jag att jag är ful.
[X] Jag blir lätt brun.
[ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[X] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[ ] Jag har en tatuering.
[ ] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning
[ ] Jag har glasögon/linser.
[ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[X] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[X] Jag har mer än två piercingar.
[X] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ

[X] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[X] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[X] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB

[X] Jag studerar
[ ] Jag jobbar.
[X] Jag har somnat i skolan/jobbet.
[X] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[X] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER

[X] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion. (Även "råfflåll")
[ ] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.
[ ] Jag har kissat på mig av skratt.
[X] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[X] Jag har gråtit av skratt.
[X] Jag har limmat fast min hand i något.
[X] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[X] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[X] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[X] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[X] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[X] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[X] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit på Golfen Center.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[X] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.

ERFARENHETER
[X] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[X] Jag har sett en fallande stjärna.
[X] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[X] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[X] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[X] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping".
[X] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[X] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[?] Jag har skidat.
[X] Jag har medverkat i ett skådespel.
[X] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[X] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[X] Jag har sett norrskenet.
[X] Jag har suttit på ett tak på natten.
[X] Jag har aprillat någon.
[X] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[X] Jag har åkt snowboard.

FÖRHÅLLANDEN
[X] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[X] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[X] Jag saknar någon just nu.
[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[X] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[X] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[X] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[X] Jag har blivit kysst i regnet.
[X] Jag har kramat en för mig helt okänd person.
[X] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

ÄRLIGHET
[X] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[X] Jag har smugit ut utan lov.
[X] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[X] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[X] Jag har fuskat i ett spel.
[X] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[X] Jag har druckit alkohol.
[X] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[X] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[X] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN

[X] Jag är rädd för att dö.
[X] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM

[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
[ ] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[X] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidninar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera
[X] Jag äger något från Diesel.


RANDOM

[X] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[X] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[ ] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[X] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[X] Jag svär ofta.
[X] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[ ] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[X] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[X] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
[X] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.
[X] Jag vet hur man skjuter.
[X] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[ ] Jag är bra på matematik.
[X] Jag tror på spöken.
[X] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[ ] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
[X] Jag är bra på att minnas ansikten.
[X] Jag är bra på att minnas namn.
[X] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv.


8 februari 2007

hassela

Mjaadu, hassela-resan igår vart lyckad..  Vart inte så kallt som vi trott och det gick riktigt bra att åka.
Efter lunch så drog vi dock in och bubblade ett bra jäkla tag.. mysigt värre ha ;)

Idag så försov jag mej nå frukstanvärt! Vaknade 5 min efter att jag skulle vart på körskolan, så då vare bara att skynda sej!! Som tur va skulle jag ha en dubbel och kunde då byta tid på min första lektion och ha den med en annan körskolelärare senare på dan.. men ändå! fan vad stressad jag var!
Ska ner nu snart och ha den andra lektionen :)
Får se om jag tar en fika med Sophie efter körskolan också.
Ikväll blir det antagligen backen med Krå och Frida.. ska bli roligt som fasen och förhoppningsvis så har dom fått snö som täcker preis hela backen.

men nu måste jag börja göra mej lite klar för att traska ner på stan..
Hörs ha!

6 fabruari - I'm just fighting for myself these days

<3


Ja vad skulle jag göra utan mina svarte-grejjer? ^^
Köpte nya skor idag, vart ett par svarta cheap monday cons-kopior för 150 kr.. och det är väl inte fy skam.. men jag är inte kär i dom, så dom blir bara tillfälliga tills jag köper nya riktiga cons ;D Va lite brådis med nya pjucks eftersom jag måste ha ett par svarta skor på apu:n som börjar på måndag.. men dom där duger väl dom med.
Den där 7:an som jag och pernilla fått nys om är det bara att lägga ner ivf.. killen som hyrde ut den verkade en aning cp och kunde inte bestämma sej för om den redan var uthyrd lr inte.. kul kille!!
Aja, bara att leta vidare!! Men äre nån som är sugen på att flytta hemmifrån och vill vara med på att dela en 4:a med mej och pernilla, så säg till! Allt blir ju trots allt billigare ju fler man är.

Imorn bär det ivf av till hassela med skolan på friluftsdag.. ska bli -16 grader har jag hört, så det är bara att klä på sej! I värsta fall får vi tappra brädåkare traska in på badet där och bubbla lite ifall det blir för kallt.. "Oj var tråkigt det skulle vara" ;)

Jeje.. nu är det väl strax dags att läsa teori och sen skalla kudden!
Good night children!!

Give me somthing thats worth fighting for!!

FemteFebruariTvåtusenSju

S jäkla kallt här inne och jag vill bara gå och lägga mej under täcket igen..
Måndag idag igen och snart ska jag iväg till skolan.. sovmorgon tack och lov, men det krävs fortfarande många kraftansträngningar för att orka kliva upp.
SItter med min te kopp i högsta hugg nu för att bli lite varm ivf... är såååå nära på att stanna hemma! Men nepp, No Can Do! Svenska redovisning idag och då måste MAN var där.
Yeah yeah, KISSA! Jag och Krå ska till backen ikväll och leka.. Ska bli najs som fasen. Ärligt det enda som fortfarande känns hyffsat roligt att sysselsätta sej med.
Vissa borde btw tänka lite på hur en riktigt vän beter sej.. tycker iofs att man borde veta det när man är i våran ålder, men tydligen så har det inte gått hela vägen fram för alla.

.... Well well, it's time to go!

TredjeFebruariTvåtusensju

TredjeFebruariTvåtusensju

 
G'z! God morgon världen? Hård kväll igår och en desstu tyngre morgon idag.. "Det är nu man väntar ett tag med alkoholen" Yepp yepp.. blir torrt fram till v. 10 ivf.. Schöööönt! Kan man luta sej tillbaka och titta på när andra gör bort sej ist ^^ Äh men det var faktiskt ganska roligt igår, det vore ljugerier att säga annat.
Ska hem till Sonja snart och fira henne eftersom hon fyller 18 idag.. grattis vännen!!
Men jag borde nog hoppa in i duschen nu och göra mej lite klar..
Skriver nog mer sen..
Heddå!



Lite senare.... [22.55]
Hirrigiiid vid jivilskt virmt dit ir iti!!! Plus-jävla-grader och min snö smälter.. Idag är dagen då jag får vara less.. och det är jag också!!
Har vart hemma hos Sonja ikväll och svullat med tjejerna.. käkat middag och spelat nå spel.. lagomt lökigt och ganska bra inplanerat med tanke på att 75% av dom som va där va bakis!
min tankeverksamhet har tillfälligt upphört och just nu vet jag bara att jag är hungrig! Ska försöka hitta nån rolig frukt att stoppa i munnen och sen dra på mej mjukisar!