31 oktober 07 - flytt!

IDAG!! :P

Idag flyttar vi till bergsgatan 66, jag och tobbe :)
Har fixat och donat inför flytten hela dagen idag och jag har t.o.m sytt 2 st överdrag till 2 kuddar som vi ska ha i soffan.. mkt duktig är jag :) har tagit in datorn i köket nu.. så här sitter jag och väntar på att klokan ska gå. Jag har packat klart och allt är fixat.. så jag har ingenting kvar att göra nu. Förutom att vänta. Vi ska hämta anna och släpet på OK kl 17.. sen börjar det :)'

Tur att jag har min morbror som hjälper oss med allt :)

När vi väl fått in alla grejer i lägenhet ska vi börja måla.. lär bli så att vi får sova med sängen i köket inatt medans färgen torkat.. men det gör fan ingenting så länge som det är vårat kök :D

Så peppad..

Men nu ska jag slänga mej på soffan i väntan på mat.

Hörs när vi hörs!

i övermorgon


Imorn kan vi säga imorn :D

Jäva surfitta till hyresgäst som bor i lägenheten nu.. spö ska hon ha!

Nu ska jag ringa min bästaste fanny :)  Hejdå!

söndag 28 oktober

måndag, tisdag, onsdag - FLYTT!!!!

fan vad nära det är nu.. och fan vad vi längtar :) kan inte sluta prata om de heller :P

Igår var vi hemma hos tobbes bror och käkade tacos.. vilket var otroligt mysigt.. och gott! Bättre bakismat får man leta efter :) vart så jävla mätt efter maten så jag och tobbe somnade på soffan på dirren!

Tobbe åkte precis till jobbet och jag börjar inte förns kl 14. Det är för sent för att somna om igen så jag ska nog ta en tidigare buss till jobbet så jag hinner gå på IKEA och H&M innan jag börjar. På IKEA måste jag köpa bl.a verktygslåda, slaskskrapa och glödlampor.. WOHOOOO! Roligare grejer kan man ju handla, men vi har redan allt sånt :)

Funderar på om jag kanske ska börja göra mej klar snart.. men lat är jag.. och sjuk fortfrande.

Vilket jävulskt tråkigt inlägg detta blev.. men det är sånt som händer.
Lär inte bli mkt skrivande nu veckan som kommer.. men när inlägget väl skrivs, så ska jag lägga upp lite bilder på lägenheten också :)

Hörs och störs!!

11 dgr kvar!

bara 11 dagar kvar till flytt och längtan sitger bara mer och mer!
Idag jobbade jag 13-20.. men kom till jobbet 2 tim tidigare och jobbade gratis ett tag.. lika bäst det ändå eftersom jag slapp gå eller åka buss eftersom tobbe ändå började jobba kl 11.
Lite och göra idag så jag sprang upp till älsklingen på elgiganten för att köpa mej en telefon :)
En sony ericsson w910i vart det :) Den mobilen på bilden, fast en svart :) Mkt nöjd är jag :) mitt gamla nummer har jag kvar ett tag till.. ivf tills februari då jag slipper telenor.

Kom ivf hem strax efter nio och sen dess har jag suttit vid datorn och pluppat in lite grejer på mobilen, lagat mat och pratat lite med mamma. Hon åker iväg imorn så jag är egentligen ensam hemma här på midälva vägen.. men nej säger jag till det och åker till ljusta imorn efter jobbet ist och sover där :)

Trött är jag nu och funderar på att dra på en film som jag kan slötitta på.. kan inte gå och lägga mej förns maten är kall och inlagd i kylskåpet.. jäääla skit fan!

aja.. nu äre dags. So long fu*kers!

17 oktober 2007

Nu börjar det verkligen dra ihop sej inför flytten om bara 2 veckor :)
Hela dagen har jag slipat och målat bord och stolar. Svart blir det och jag är nästan klar nu.. funderar dock på om jag ska måla två till stolar som jag slipper slipa, men det får bli nästa vecka ifall jag får lite tid över.
Tobbe är påväg hit nu och ska käka middag med mej och mamma.. mat som jag lagat men inte är så jäkla nöjd med. Grytor är nog inte min starka sida tyvärr :P
Sen efter maten blir det efterrätt, lite mys framför tvn och tedrickande.

Känns så frukstansvärt skönt att vi har alla möbler klara, alla prylar som man behöver och helt enkelt är redo för att flytta in :) Både mentalt och fysiskt. Ser så sjukt mkt fram emot denna flytt :)

Imorgon börjar jag kl 09 och då ska jag dammsuga och skura golvet i hela butiken. Hela regionen kommer på besök imorn och då vill vi ju att det ska vara snyggt :)

Men nu är Tobbe i närheten så jag ska börja duka.

Hörs när vi hörs!

Tata

Lasse Åberg





Dressed in black til I find something darker

image75

15 oktober 07


Manic Street Preachers ft. Nina Persson - your love alone is not enough



Att första snön för denna säsong föll för någon dag sedan är jag inte ledsen över må jag säga. Att det skulle börja såhär tidigt i år var bättre än förväntat.. men nu kommer det väl säkert dröja till januari nästa år innan det snöar igen.

Har vart ledig nu tredje dagen i rad och det känns verkligen som att det är och var någonting som verkligen behövts. Iofs har jag inte vilat ut mej nått, snarare tvärtom. Jag har sprungit på Ikea och köpt möbler flera dagar i rad och hållt på att slipa ner mitt och tobbes köksbord för att sedan måla om det.

Stackarn drog för lite mer än en timma sedan till jobbet. Saknar honom redan och det mest ultimata idag skulle vara att få ligga i sängen med honom och mysa hela dagen. Men det lär dröja ett tag innan det hinns med, jätte mkt tyvärr.

Nåja.. Nu har vi ivf köpt det mesta till lägenheten.. ivf i möbel och pryl väg. Återstår bara att fylla upp ett skafferi och ett städskåp.
Om två veckor flyttar vi :D

Gaah! Nu tror jag fan att jag ska dricka upp min O'Boy och sen dräggla kudden igen.. Ska fortsätta slipa köksbordet och stolarna idag och förhoppningsvis måla lite idag med.. sen ikväll åker jag till Tobbe :) Imorn ska jag jobba igen och kommer vara ledig endast onsdag denna vecka.. men det är bara att köra på.. pengar blir det ju i slutändan :)

hörs när vi hörs då.. tata

Cranberries - Zombie



Är och kommer alltid att vara en av tidernas bästa låtar.


Sitter i sängen nu och har precis duschat.. Tobbe gick för mindre än en timma sedan och jag saknar honom redan.
Men idag skrev vi på kontraktet på lägenheten så f.r.o.m 1november nån ggn så då slipper jag sova utan honom :D
Längtar så sjukt mkt och det känns så frukstansvärt underbart. Detta är någonting jag verkligen ser fram emot :)

Måste försöka få tag på Boom imorn bara så vi får se om det går att ändra lite på soffan som vi köpt.. måste även ringa ikea.

Men nu ska jag dricka upp mitt te och sen försöka sova lite.. öppnar imorn så jag bör vara i birsta kl 9 :O

Jao jao... god natten då!

sense field - save yourself



Just lovin it!!

underbart :)


One thing..
Flyttar runt den 1:a november.. och fan så skönt det ska bli :D
Svarade på annonsen i förrgår, var på visning i förrgår, fick svar om att vi fått lägenheten igår :)
Nu ska bara jag och älsklingen köpa möbler och sen är det klart..
längtar så sjukt mkt... och lägenheten är så sjukt mkt våran :D