Saturday the 29th of september 2007

Sitter här hos tobbe i ljustadalen och väntar på att åka till jobbet. Tobbe stpr i duschen så jag passar på att blogga lite :)
Löshåret satt jag i torsdags och jag är mkt nöjd :) har dock inte tagit nån bild på det ännu.. men det lär väl komma upp någon sån efter kvällen bravader om jag kommer ihåg att be fanny lr cilia ta med sej kamera till mej ikväll.. om någon av er läser detta blogginlägg och jag gläm att säga till er.. så ta med er kamera:D

iaf.. ikväll blir det förfest hos mej på midälvavägen och sen krogen med tjejerna.. ska bli riktigt mysigt och det känns verkligen att det var längesen jag var ut.
Jobbar 13-17 idag så det blir till att skynda hem och göra sej lite klar innan tjejerna kommer.

Jobbar imorgon med 12-18.. men det ska nog gå bra ändå.. får ta det liiiiiite lugnare ikväll bara :)

Nu är tpobbe klar, så jag ska slänga mej i sängen med honom nu en stund innan vi åker till birsta

Ses gör vi ute ikväll :)

Idag är det mycket!

- Fick min första p-bot på Thulegatan. "Om jag ändå ställt mej på kyrkogatan ist"
- Bensin förbrukad åt helvete för mkt på 24 tim
- Emma får pris för mest omogna tjej just nu, ironiskt, men fan så störande tjej
- Ont i magen hela dagen
- Tobbe är inte här

+ Jag och Annas drygheter med Fanny på Ikea idag
+ Pussarna av Tobbe och att vakna upp med honom
+ Lyckad färgning av lös hår och hår
+ Älskar min väska :D
+ Te-drackandet på Fannys veranda i höst solen

Nu ska jag duscha och sen börja bege mej bort till Jens på p-möte.. efter det ska jag bara ta det lugnt och längta efter dagarna som kommer..

Torsdag - sätta i löshår och mysa med Cilia
Fredag - Älsklingen fyller 20 år och det ska firas med pompa och ståt
Lördag - Förfest hemma och sen utgång med tjejerna

meeeen!

Sense Field - Save yourself
är en så jävla bra låt men j ag får fan inte hem den.. har sökt och sökt på alla möjliga sidor, men hittar ingenstans där jag kan tanka den. Så frustrerande att jag nästan överväger att tanka hem dc :O Då är det illa må jag lova.

Har suttit nu ett tag och betalat lite räkningar och guuud så sköönt det känns :) Var även på stan idag lite på lunchen och hittade ett par skor cheapo som jag kanske ska köpa imorn.. dom lr dom där addidas skorna som jag hittade på Monkey :) Tufft beslut! Kanske t.o.m blir så att jag köper bägge? :O

Äh det där får jag se sen.. nu ska jag ivf försöka plugga lite och sen hitta någon snällis som hjälper mej att få hem den där jävla låten :P

[5 min senare... ]


Cilia har fått hem låten åt mej nu.. UNDERBART!

inte ett dugg.. INTE ETT DUGG!

Trött och jäkligt trött! Jobbat sjuk lördag och söndag med en inte helt fungerande kvittoskrivare.. vilket har varit jobbigt from time to time. Huvet måste jobba som hårdast då det inte vill jobba alls.. men det har gått ganska bra ändå :)

Just nu sitter jag på skolan och känner mej stressad över allt jag behöver göra.. Sagan ska vara klar.. i onsdags? och mina rapporter måste vara ainlämnade snarast.. sen tillkommer det saker precis hela tiden som ska göras och lämnas in.. som nu t.ex.. vi ska lixom designa ett helt eget operativ system och lämna in det efter på tok för kort tid. Usch och fy! Tiden och orken har sprungit och gömt sej och jag vill bara SOVA!.. och pussas  :)

Imorn får jag lön och då ska det handlas! Känns som att jag spenderat nästan alla pengar innan jag ens fått dom..Ska försöka lyda mammas råd och göra en översikt över alla utgifter och inkomster.. tror det skulle hjälpa om jag gjorde en sån. Så det ska jag nog göra:P

Nu måste jag nog skriva klart min saga och sen börja på operativ systemet.
Ni lär ju märka när jag bloggar igen :PÄlskar dej ja! :)

image74

Little list.. 11 september..

Dagens låt: The knife - Heartbeats
Dagens dusch: Lite halvsnabb innan skolan
Dagens kläder: Ljusa levis baggy, svart långärmad och halsduk
Dagens frisyr: Lugg och utsläppt
Dagens smink: Same oo, same oo
Dagens händelse: Körde nästan på en gubbe på väg till skolan.. Wops :O
Dagens planer: Skriva klart rapporten
Dagens vill ha: Pengar och ny mobil
Dagens saknad: Tobbe
Dagens tråkigaste: Skolan och plugg 
Dagens finaste: korten som jag och tobbe knäppte i helgen
Dagens dricka: Citron te i all ära
Dagens köp: nikotin
Dagens kärlek: Tobbe
Dagens mående: Lite trött och seg.. vill sova


14 dagar kvar :)

again..

Äh men va?! Nu tappade jag orken.. hittade den för en kort stund efter maten men när matsmältningen satt igång så kom även mitt illamående och magont tillbaka.. Jäla skit säger jag som har en rapport att lämna in på onsdag.. inte helt jätte klar. Inte alls klar faktiskt.

Jaa men vafan ska jag göra då? Inte så jäkla lätt att plugga duktigt när magen verkar göra allt för att skolan ska skita sej för mej. Var hemma från skolan idag dessutom.. Jag vaknade hos tobbe imorse i lagom tid för att hinna ta halv tio bussen till stan.. men icke.. magen började vrida sej så fort jag slog upp ögonen och det vägrade gå över.. plus att jag är så frukstansvärt trött nu också.. känns som att skola måndag - fredag plus jobb 2-4 dgr i veckan blir för mkt.. speciellt eftersom jag är skol less.. men det är något jag måste klara.. jag bara måste det.

Ljuset i mitt liv just nu är Tobbe.. det går nog inte att hitta någon som behandlar mej bättre än vad han gör och jag känner mej verkligen älskad av honom..

Jag är lyckligt lottad.. faktiskt :)

Nu ska jag ivf lämna bloggen ett tag och vi får väl se när den uppdateras igen..

soo long fuckers!


10 september

image67En hel helg med bara en massa kärlek och mys..
En sån helg som jag haft nu, behöver man ha lite oftare

men nu äre käk och sen blire plugg och en massa te..

4 september 2007

Sitter på skolan nu och har religion.. vi snackar om vad som gör människan speciell. Hade mkt hellre legat hemma i sängen med älsklingen nu.. men ibland går det inte som man vill riktigt.

Kanske lika bra att jag är med nu så att Helene inte blir tjurig :PT - Without you there's no me, you're the air that I breathe

N är maten klar hörrö!

 


Bara för att..