Tisday

Städa städa stäääääda!
Jag sitter nu här i köket med vatten runt omkring mej! Tobbe har skurat golvet så jag har fått strikta tillsägelse om att inte tassa omkring på golvet förns det torkat... ihihihi.. går inte!

Vi var på Bvc förut! Första föräldraträffen med Bastian och det var trevtligt :) Informationen man fick där känns det som att man redan snappat upp, men det är ju faktiskt roligt att träffa andra föräldrar med barn i samma ålder, dvs födda november och december :)

Efter bvc strollade vi hem till svärfar för kaffe och pannkaka. Den gubben kan göra pannkaka han! Idag var det med äpple i med kanel och socker.. så gott!

Efter svärfar drog vi vidare hemåt för städdags! Det var verkligen på tiden. Sjukt hur omständigt det blivit att dammsuga :S Man måste ju nästan passa på att städa när Basse sover.. och sover han så vill man inte gärna väcka honom med dammsugaren så då får man ställa ut honom i vagnen och sova ute... det i sin tur vill man ju inte heller gärna göra om man inte har en babyvakt.. vilket vi inte haft förns nu. Så aa.. våra dammråttor levde nästan på slutet! :O Tur inte Bastian rör sej runt på golvet än.

Har även sorterat bort Basse urväxta kläder idag.. fan han kan inte ha något i 56 längre. Stora killen!!

Meeeen nu ska jag brassa till ica och handla lite innan Basse vaknar..

på återseende gott folk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback