Måste lägga till att jag jobbat idag och...

Måste lägga till att jag jobbat idag och av någon jobbig anledning blir jag så stört hungrig av att stänga själv att jag höll på att gå av på mitten innan klockan slagit 19. Tur jag hade sanna. Måste säga att smörgåsrån aldrig smakat bättre än ikväll. Nu är svärfar här och svär över ett läckande rör. Sen ska vi grilla hamburgare. Min mage skriker!


Sanna på glitter förser min mage med.. Mat...

mms_img42417 (MMS)

Sanna på glitter förser min mage med.. Mat? :-P lyx!


Jag älskar dej, onge!

mms_img42416 (MMS)

Jag älskar dej, onge!


Hallo mamas! På torsdag kl 13 har jag och...

Hallo mamas! På torsdag kl 13 har jag och http://evelinapersson.blogg.se bokat in en babymama picknick för frivilliga och trevliga mammor och deras bebisar. Någon som är sugen att haka på? hojta till lr kika bara förbi :-)


Jag vet, eve. Jag är skitdålig på att u...

Jag vet, eve. Jag är skitdålig på att uppdatera bloggen just nu. Men vad ska jag säga? Jag är en trött människa! Lite nere i en svacka just nu, men jobbar mej uppåt :-) from måndag lovar jag att jag ska bättra mej! Jag har iaf haft en supermysig midsommar och det hoppas jag att ni också haft :-) vad säger ni mammor där ute i soundswall.. Ska vi träffas och mysa?! :-)


Tapeten på nära håll. Säg vad du vill, men...

mms_img66078 (MMS)

Tapeten på nära håll. Säg vad du vill, men tapeten kostade 169 kr/rullen på rusta nch jag slog lätt upp den själv på knappt 4 tim i ett rum med 5 dörrar och 2 fönster. Gotta love it! Ps. Rummet var gult innan.


Kvällens syssla - tapetsera övre hallen. C...

mms_img66077 (MMS)

Kvällens syssla - tapetsera övre hallen. Check!


Grattis mammas lillsnurring på 6måndagen! ...

Grattis mammas lillsnurring på 6måndagen! Busy day ha! Till sthlm på dop och tillbaka på 14 tim. Nu slocknar jag ovaggat på tobbes arm. Feeeeel the mys!


Stort grattis till Erika och hennes jacob,...

Stort grattis till Erika och hennes jacob, som nu i timmarna äntligen fått sin stjärna på jorden, en liten flicka! Igen, jättestort grattis!


Sockervatten i håret. Hell ya!

mms_img20089 (MMS)

Sockervatten i håret. Hell ya!


Lingonsylt är jättemysigt att gegga med

mms_img24725 (MMS)

Lingonsylt är jättemysigt att gegga med


Hej mina vänner.. Och ni andra som jag in...

Hej mina vänner.. Och ni andra som jag inte känner! Som bekant, så har vi haft en del problem med sömnen här hemma och jag skulle gärna ge er en uppdatering om just det. Problemet är nu bara att så fort jag berömmer lr är öppet glad för en sak, då blir det dåligt igen.. Så jag är tyst nu ett tag tills vi kan andas ut :-) men nu har tobbe äntligen semester, så nu ska vi mysa! Sjukt efterlängtat!


My love!

Kl 05 imorse kom Tobbes jobbarkompis, Kalle, och plockade upp Tobbe för en tripp ner till huvudstaden för elgigantenkurs.. och han borde väl komma hem typ.. nu?

Mannen min har jobbat konstant sen i torsdag och jag saaaknaaaaahaaar honom!!!!! Och imorgon när han är ledig.. ja då jobbar jag. Inte förns på lördag kommer vi att få vara lediga tillsammans.. Bättre upp är att Tobbe faktiskt går på semester that same day! I en hel månad! Wiiiiie!! Mys, here we come!

I'm lost without you!Älskar älskar äääääälskar dej


Får man inte äta, så måste man ju få leka....

mms_img58665 (MMS)

Får man inte äta, så måste man ju få leka. Det tyckte iaf bastians mormor,


Mmm. Gott med äpple!

mms_img35359 (MMS)

Mmm. Gott med äpple!


Lite halvtask med uppdaterande här. Kan v...

Lite halvtask med uppdaterande här. Kan väl bara skylla på den dåliga sömnen och att jag faktiskt nått rockbottom pga det. Sånt är livet ibland och nu vantar bara ljusare tider. Nu ska jag vila i soffan en stund medans mamma planterar jordgubbar i min trädgård. På återseende gott folk!


Jag har en sambo som har blivit lite knäp...

Jag har en sambo som har blivit lite knäpp i huvudet , fast på ett trevligt sätt! Han hade med sej en ny kompis till mej när han kom hem från jobbet. En sony ericsson xperia x10 mini. Ha what? Helt oväntat, men fan så uppskattat! Älskar dej, tobbe! Du är bäst!:-D


Bigtoe. Buhu. Nu har dom stuckit och skuri...

dsc02619 (MMS)

Bigtoe. Buhu. Nu har dom stuckit och skurit i min tå. Fan vad duktig jag var. Kom hit med belöning!


Afterwork med carlings och eva och julia f...

dsc02618 (MMS)

Afterwork med carlings och eva och julia från depalma. Nice!


Bastian sover så vi passar på att vila. ...

Bastian sover så vi passar på att vila. Desperate housewifes i sängen med en gnutta feber. Mysigt värre. Imorgon blir det jobb! Första dagen sedan oktober. Shit! :p blir en dag i veckan nu hela sommaren. Lagomt att börja med, sjukt fyllt med vemod dock. Ihihih. Ses på Carlings i Birsta. Eeehe


nu får det verkligen vara nog!

natten till igår gick verkligen jättebra! första natten på väääääääääldigt länge som vi faktiskt fick sova. Detta blev vi självklart glad för och hoppades på att vinden hade vänt. Skit för det fick vi direkt i form av ännu en natt från helvetet. Det har varit sjukt många sådana senaste veckorna och jag lovar, vänder inte vinden snart.. då kommer jag inte levande ur detta.

Jag är varken mej själv lr människa längre och det känns verkligen som att vi prövat allt! Att Bastian vaknar på nätterna är inte längre det största problemet.. nu hänger det på att han inte kan somna om! Det är helt omöjligt!

Efter fem månader av trasslig sömn, känns det som att jag lever utanför världen..  alla andras värld isf.

Men jag älskar min unge.. Ingenting kan få min kärlek till honom att sluta växa, inte ens ta en paus. Han är mitt allt och det bästa som hänt mej.
Jag vill kunna ge honom allt roligt och trevligt som världens har att erbjuda, men det kan jag inte när det är såhär. Jag vill orka.. jag vill orka vara rolig och tålmodig. Jag vill orka vara en bra mamma.

Allt jag gör är för dej, Bastian

Vi ska fixa det här!