Levis mage krånglar järnet nu och det fram...

mms_img46713 (MMS)

Levis mage krånglar järnet nu och det framträder som mild kolik. Började med minifomdroppar igår som förhoppningsvis ska hjälpa lite. Men jag är fan trött nu alltså! Klockan 05 vilade jag huvudet på kudden första ggn.


1, 2, 3...

  


Nu är det klippt!

Vackra barn (`v´)    


Jag och grabbarna tackar Anna, Elis, Erika...

mms_img34384 (MMS)

Jag och grabbarna tackar Anna, Elis, Erika, Emeline, Jakob och Lisa för en supermysig eftermiddag och otroligt fina och bra presenter :-)


Alltså fyy faaan! <3

mms_img34381 (MMS)

Alltså fyy faaan! <3


Trött kille 2011. 17 dagar gammal.

mms_img34379 (MMS)

Trött kille 2011. 17 dagar gammal.


Jag får ingen mat av mamma

mms_img34378 (MMS)

Jag får ingen mat av mamma


Vila på soffan och bordet samtidigt. Skönt...

mms_img16095 (MMS)

Vila på soffan och bordet samtidigt. Skönt! tycker Bastian


En pigg och glad skrotunge! Till månen och...

mms_img41961 (MMS)

En pigg och glad skrotunge! Till månen och tillbaka, Bastian <3


Älskade barn <3

mms_img37713 (MMS)

Älskade barn <3


Dåligt med uppdatering nu. Bastian tog med...

Dåligt med uppdatering nu. Bastian tog med sej magsjuka hem från sjukhuset i torsdags. Bastian har återhämtat sej bra och är frisk nu. Men självklart skulle jag och Tobbe ha våran del av det hela också. Heja magsjuka!


Ungarna sover skönt i sina sängar. Nu är d...

Ungarna sover skönt i sina sängar. Nu är det äntligen som det ska vara igen! Hoppas att det börjar vända för oss nu. Behöver verkligen lite medvind nu.


Ingen Baba kommer hem idag :-(

Ingen Baba kommer hem idag :-(


Liten pruppbebis myser med morsan. Idag vi...

mms_img75168 (MMS)

Liten pruppbebis myser med morsan. Idag vill vi ha hem resten av familjen <3


Trött kille sover i babysittern. Inte så k...

mms_img37842 (MMS)

Trött kille sover i babysittern. Inte så konstigt eftersom han bytt ut all sömn mot mat idag.


Bastian är på bättringsvägen men sover kva...

Bastian är på bättringsvägen men sover kvar med pappa på sjukhuset inatt också. Han får antibiotika nu via munnen tre ggr per dag mot något dom tror är en infektion och en allergisk reaktion på den infektionen. Komplicerat, men dom verkar vara noga och veta vad dom pysslar med. Ongen min är mkt piggare och busar runt i salen på barnkliniken. Fortsätter det såhär så får Bastian komma hem imorgon. Lycka! :-D imorgon blir det dessutom bvc hembesök. Trevligt!


Ännu värre! :'( dom har tydligen tagit blo...

img_4020 (MMS)

Ännu värre! :'( dom har tydligen tagit blodprov och blododling nu och ger antibiotika via den där. Bastian sover och ska få inhalera adrenalin strax. Vet fortfarande ingenting.


Emlad inför blodprov. Sånt där vill man in...

img_7722 (MMS)

Emlad inför blodprov. Sånt där vill man inte se på sitt barn :-( men han får ju iaf hjälp nu.


Bastian är inlagd på sjukhuset och Tobbe ä...

Bastian är inlagd på sjukhuset och Tobbe är med honom. Jag är hemma nu med Levis och knäcks nog på mitten snart av oro. Önskar att jag kunde vara med honom och finnas där för honom. Önskar att jag kunde ta bort det dumma och göra min lilla älskling frisk nu direkt! Läkarna vet fortfarande inte vad som är fel, men Tobbe lovade att höra av sej så fort han får veta något. Mitt mammahjärta blöder.


På akuten. Bastian röntgas aws. Misstänker...

På akuten. Bastian röntgas aws. Misstänker tydligen struplocksinflammation och han kommer att bli inlagd. Mammas lilla hjärta.. Varför kan det inte vara jag som får stå ut med sånt här?!


Jag och en mkt medtagen Bastian åkte, som ...

Jag och en mkt medtagen Bastian åkte, som tidigare nämnt, till primärvårdjouren ikväll. Bastian var otroligt hängig och svälld i halsen och munnen. Det visade sej vara en virusinfektion som Bastian fått och som man inte får medicin mot. Fan att han aldrig kan få vara frisk! Känns som att det hela tiden är något som ska bråka med honom. Förkylning, sömnproblem, tänder, krupp, magsjuka.. Virus! Stackars älskling min. Vill inget hellre än att byta med honom. Men nu är det bara att hoppas på att viruset lägger sej snart och att Levis inte också blir sjuk. Men med våran tur känns det lite väl girigt.


Bastian gör kaos på primärvården. Virusinf...

mms_img27158 (MMS)

Bastian gör kaos på primärvården. Virusinfektion. Heja!


Bastian 4 veckor. Visst fan är dom lik var...

mms_img62357 (MMS)

Bastian 4 veckor. Visst fan är dom lik varandra om man jämför denna bild med bilden på Levis i föregående inlägg? :-) Just det, vi uttalar Levis som det låter på svenska. Inte Livajs :-P


Levis 4 dagar gammal <3 Är, likt sin bror,...

mms_img75450 (MMS)

Levis 4 dagar gammal <3 Är, likt sin bror, en riktig kräkunge som delar ut spyor till höger och vänster. Sover på dagarna och äter hela nätterna. Vi är familjen Lyckligt Slutkörda.


Hallon hallon! Lite dåligt med uppdatering...

Hallon hallon! Lite dåligt med uppdatering nu men ni förstår säkert varför :-) jag och Levis kom hem ifrån BB i tisdags efter att ha fått träffat doktorn. Allting har gått jättebra och vi mår jättebra :-) Det är så otroligt skönt att få vara hemma nu och mysa att man lixom tappar tid och rum. Bastians möte med lillebror gick bra, men självklart uppstår det svartsjuka. Bastian har också, sen i måndags, sovit väldigt oroligt. Men jag antar att det händer mkt i hans liv nu och att han känner sej lite otrygg. Bästa medicinen mot detta är pussar och kramar och det har vi massor av till honom! Älskade älskade barn. Till månen och tillbaka hundra gånger om för er.


Älskade Levis <3 Född den 7e februari kl 1...

mms_img26973 (MMS)

Älskade Levis <3 Född den 7e februari kl 19.56. 4154gram & 51 cm. Sötnissen våran!


Vilar lite innan det blir dags att charma ...

mms_img55096 (MMS)

Vilar lite innan det blir dags att charma doktorn. Mammas lilla rumpnisse!


Jag är verkligen världens lyckligaste! Jag...

Jag är verkligen världens lyckligaste! Jag och mysbebisen(namn ej spikat ännu) blir kvar över natten i väntan på att bli godkänd av barnläkaren imorgon. Pest och pina egentligen eftersom jag inte vill något hellre än åka hem och pussa på min Bastian. Sjukt hur mkt jag saknat honom idag! Men Tobbe fick åka hem nu istället och pussa på honom åt mej. Borde försöka sova en stund innan vi ska gå över till vårdhotellet, men jag kan inte släppa mitt mammahököga ifrån ungen min. Jag älskar min barn så oerhört mkt. Bara en annan mamma kan förstå. För att inte glömma mannen i mitt liv! Tobbe är den mest fantastiska sambo och pappa man kan tänka sej. Without you, there is no me. You're the air that I breath. Helt dränkt i känslor är jag <3


Nu har Bastians lillebror kommit! 4154g fö...

mms_img41215 (MMS)

Nu har Bastians lillebror kommit! 4154g fördelat på 51cm <3 hela familjen när kanon och lyckan är verkligen total!


Täta och smärtsamma värkar nu.

Täta och smärtsamma värkar nu.


Droppnålen sitter i handen och det värksti...

Droppnålen sitter i handen och det värkstimulerande droppet är påbörjat. Smärtan och värkarna ökar.


Ballongkatetern ploppade ut själv när jag ...

Ballongkatetern ploppade ut själv när jag öppnat mej till 3 cm och i samband med det tog barnmorskan fosterhinnorna så att vattnet gick. Mkt vatten och ej missfärgat! Gillas! Har fått lunch nu och ligger under ctg för att bevaka bebisen lite efter att vattnet gått. Värkarna är vettigare nu. Dom känns ordentligt och topparna ligger på 60-80 någonstans. Dom på 100 måste ha varit riktiga busvärkar. Men alltså fan så trötta vi är! Lyckades sova 3 tim var inatt för att vi var så spända båda två. Lyckat :-S


Var öppen 2 cm (fortfarande!) för en timma...

Var öppen 2 cm (fortfarande!) för en timma sedan så doktorn har satt ballongkateter som ska få tappen att öppna sej fortare. Kan säga att värkarna känns betydligt mkt mer nu efter det. Fy fan! Är emlad på tre ställen nu iaf inför droppnålen. Men helvete heller att dom får så många försök på sej :-o droppnålen sätts om värkstimulerande planerar att ges(vilket inte är bestämt än), men också ifall att man snabbt skulle behöva antibiotika. En sak är säkert iaf, jag trodde fan aldrig att denna förlossning skulle starta såhär. Men jag tror nog att bebis kommer ut ändå... Förr lr senare.


Påförlossningen nu. Har egna spontana värk...

Påförlossningen nu. Har egna spontana värkar med 10 min mellanrum som enligt monitorn är så höga som det går, dvs 100. Känns sjukt, för dom gör knappt ont och jag är inte i behov av alvedon heller. Nog för att jag är tålig(eheheh), men vafan :-P Det är dessvärre många tjockisar här idag, men vi hoppas på att bli igångsatta nu på morgon ändå :-)


God morgon. Sov 3 tim inatt. Behöver jag s...

God morgon. Sov 3 tim inatt. Behöver jag säga att jag(vi) är lite spänd och nervig? I den mängd att jag faktiskt skakar lite nu :-S Today is the day!


Har fortfarande inte somnat...

Har fortfarande inte somnat...


Nu går vi och lägger oss. Nästa ggn vi vak...

Nu går vi och lägger oss. Nästa ggn vi vaknar är det dags att åka in till förlossningen. Då är det dagen som vi väntat på så himla länge. Dagen då lillebror ska komma <3 Har ringt in till förlossningen ikväll och hört lite om vad som kommer att hända. Finns många nerver just nu som behöver lugnas kan jag säga och jag vet fan inte hur jag ska kunna somna. Aja.. Inleder försök nr 1 nu. God natt!


Vaknade för ungefär en timme sedan. Trött ...

Vaknade för ungefär en timme sedan. Trött och ont i hela kroppen och rejält förkyld. Kom som på beställning allt det här. Är iaf inställd på att det blir igångsättning imorgon. Mamma kommer hit redan ikväll, käkar middag med oss, följer upp på lite kvällsrutiner och sover över. Skönt att redan ha henne här imorgonbitti när vi åker in vid 7tiden. Hon ska vara här hemma med Bastian medans vi puttar ut lillebror. Bäst för Baba och lättast dessutom :-) Nu har jag ätit frukost och Bastian sover. Så jag och mannen lär väl säcka ihop i soffan lr nått. Dag 14 idag. 2 veckor över tiden. Gravid vecka 42+0. Less, men imorgon smäller det :-)


Just det. God natt!

Just det. God natt!


Någon värk här och där. Den ena känns mer ...

Någon värk här och där. Den ena känns mer och är längre än den andra. Oregelbundna är dom. Inget att hoppas på här inte. Ringde förlossningen idag ang. äggvite liknande slem och jag fick då berättat för mej att det förmodligen är proppen som håller på att gå. Trevligt! Undra egentligen hur öppen jag är nu. 2 cm i torsdags - 2 cm från aktiv förlossning. Imorgon(måndag) sätts tåget i rullning iaf. Då ska ungen ut!


Som det är nu så är min 84åriga farmor mer...

Som det är nu så är min 84åriga farmor mer rörlig än mej. Tamefan ALLT gör ont och det enda jag gör är ligger i soffan, grinar och tycker synd om mej själv. Rolig människa.. eh. Och sen då.. Igångsättning först på måndag (evigheter till dess). Vad fan är oddsen att bebis kommer innan? Noll! Då kan jag väl lika gärna få lite värkstimulerande dropp idag lr imorgon istället. Spare me(us) the pain and suffer!


Ingen bebisi knappt någon smärta.. Bara en...

Ingen bebisi knappt någon smärta.. Bara en jävligt jobbig förkylning.


Nu gör det ont. Riktigt ont! Dessvärre int...

Nu gör det ont. Riktigt ont! Dessvärre inte speciellt lovande på värkfronten mängdmässigt. Men det är ju smärta som jag trånat efter.. Eh. Komsi komsi lille barn.


bloggar med android

Testar att html-blogga från blogg.se. Varför har dom inte fixat en androidapp än? :-S detta verkar riktigt krångligt och inte tycks det funka att lägga upp bilder heller :-S

Fredagsmiddag: Fläskfilé wellington med ro...

mms_img19210 (MMS)

Fredagsmiddag: Fläskfilé wellington med rostade rotsaker och sweetchilisås. Mums!


Hudbristningarna från helvetet! Fy fan vad...

mms_img19209 (MMS)

Hudbristningarna från helvetet! Fy fan vad ont dom gör! Och växer hela tiden gör dom också. Hur känns det? Ja exakt som du föreställer dej att det ska kännas när huden spricker.


Tobbe och Bastian kom precis hem från vård...

Tobbe och Bastian kom precis hem från vårdcentralen. En läkare har fått lyssna på Bastian angående hostan och vi har fått två recept på mediciner att hämta ut, molypekt(?) och bricanyl. Bygger upp ett litet hostapotek här hemma. Det är ju bra att ha :-) hoppas någon av dom nya medicinerna hjälper bara. Har precis dammsugit och skurat hela nedre våningen och nu känns det som om dom översta olik värsta bristningarna på magen spruckit och börjat blöda(det har dom inte). Skönt va? Spela TheSims nu tack.


Läget oförändrat sen igårkväll. Tröttsamt.

Läget oförändrat sen igårkväll. Tröttsamt.


Nu har både Bastian och Tobbe somnat. Men ...

Nu har både Bastian och Tobbe somnat. Men inte jag! Alvedonen tog inge bra och jag ligger mest och tänker på förlossningen.. Suck! Kanske ska dricka te och spela TheSims en stund? Äh vafan då måste jag ju gå ner.. :-S


Rejäl molvärk och förvärkar hit och dit. H...

Rejäl molvärk och förvärkar hit och dit. Har precis tagit två alvedon så nu tänker jag sova och vakna med ännu mer ont! Det ser jag verkligen fram emot! Dessvärre håller Bastians hosta i sej även inatt och varken lepheton lr bromhexin hjälper. Hostade nyss upp en flaska välling dessutom. Stackars barn. Men vad fan ska man göra åt det då? Dricka mkt vatten? Sova med huvudet högt? Vi har provat allt :-( Hela familjen är i stort behov av sömn, så hostan får gärna sluta.. Nu! Återkommer om något händer inatt. Sov gott!


Hinnsvepning - check! Var öppen 2 cm och b...

Hinnsvepning - check! Var öppen 2 cm och både bebis och livmoder löpte amock under ctgkurvan. Upp och ner hela tiden. Hjärtat låg på allt från 130 till 185 och sammandragningarna från 10 till 120. Insane! Cpvärkar som knappt kändes. På måndag kl 07.30 ska vi iaf infinna oss på förlossningen för igångsättning. Om inget hänt i helgen dvs. Men både läkaren och sköterskan som jag träffade vara väldigt optimistiska. Det sista sköterskan sa innan jag gick var "Du kommer att vara förlöst då. Oroa dej inte ;-)" En mystant! Håller tummarna för att hon har rätt :-)


Läkaren har ringt från förlossningen nu. F...

Läkaren har ringt från förlossningen nu. Finaly! Dom ville inte börja diskutera igångsättning förns måndag(42+1) pga onödiga risker. Men jag fick en tid idag kl 13 för hinnsvepning. Känns skönt att få det gjort så man vet inför helgen att man gjort det man kan. Hoppas på bra resultat och att jag kanske dessutom öppnat mej lite. Skulle kännas mindre roligt om allt det onda inte gett något. Pannkaka först hos svärfar. Vi återkommer!


Inget nytt på bebisfronten. Lägger allt mi...

Inget nytt på bebisfronten. Lägger allt mitt hopp på lut läkaren ska ringa idag. Hoppas verkligen att han gör det denna ggn. Märks art kroppen tar stryk nu. Fick så jävla ont i vänster ljumske igårkväll och det vägrade ge med dej. Gjorde jätteont hur jag än stod, satt lr låg. Hade dessutom svårt att röra mej pga detta och det hela slutade med att hela vänster ben började domna. Ringde förlossningen som sa att jag fick komma in om jag var orolig så kunde dom undersöka mej. Men det är inte bara att åka in när man har små som ligger och sover. Dessutom så fullkomligt hatar jag sjukhus. Ivf så lyckades jag somna och sov hyffsat bra inatt. Med undantag för Bastian som hostade så han kräktes och vi var tvungen att byta i han säng. Lillefisen min. Nu blir det frukost när tröttheter i soffan. Skönt.


Är det fysiskt möjligt för en bebis att gö...

Är det fysiskt möjligt för en bebis att göra ifrån sej ljud när den ligger i magen? Om inte så är det mina tarmar som försöker spela mej ett rejält spratt! Uääääh!


Förlossningen bekräftade nyss att obstetis...

Förlossningen bekräftade nyss att obstetiska hade glömt bort mej och att det inte ens finns en notis om att jag ringde imorse. Kul. Men imorgon ska jag tydligen bli uppringd. Bra va? Ehm.. Ja den som lever får se.


Ingen läkare har ringt än

Ingen läkare har ringt än


Har ringt till obstetiska(ultraljudsmott.?...

Har ringt till obstetiska(ultraljudsmott.?) och ska bli uppringd av en läkare någon ggn under dagen för konsultation. Hoppas verkligen att jag får hjälp med detta. En positiv grej är dock att jag sov som en stock hela natten 01-08. Skönt det. Men jag hade nog faktiskt hellre vart vaken dom där timmarna med värkar och suttit och myst bebis nu. Fast det känns lite underförstått. Lrhur? Håll tummarna nu på att läkaren ringer snart!


Jag mår inge bra. Varken fysiskt lr psykis...

Jag mår inge bra. Varken fysiskt lr psykiskt. Jag vill inte vara gravid längre. Jag vill bara fokusera på att vara en bra mamma till mina barn. Thats it. Imorgon ska jag ringa till obstetiska kliniken på sjukhuset och be om en tid snarast för en andra hinnsvepning. Mvc gav mej en tid på fredag för samma grej. Men jag orkar inte vänta tills dess på något som inte säkert fungerar. Detta kanske för många låter överdrivet(?). Men den psykiska och fysiska påfrestningen är enorm nu. Det ska högre makter veta. Jag vill bara klämma bebishand nu. Inget annat.


Men vafan!


Tillochmed bebisen i babytickern här bredvid har pluppat ut. Vafan är det för jävla stil? :p

I (`v´) H&M

Klickade hem detta från
H&M nyss. Fort går det och alltid hittar man något :)

Det är så jävla jobbigt att vakna morgon e...

Det är så jävla jobbigt att vakna morgon efter morgon och konstatera att bebis inte kommit. Men varför då? Förlossningar startar ju faktiskt dagtid också. Det är mer vanligt dock att dom startar på natten och det är som att man lägger allt sitt hopp på den delen av dygnet. Så är det för mej iaf. Natten har varit pest och bestått av enorm foglossning, sjuk halsbränna, svettningar, svårt att andas och helt enkelt superdålig sömn. Bastian ska på dagis idag nä kanske har jag ro att sova lite medans han är där. Det skulle vara skönt.