Jag vill ha min lille pys nu! Det är lugnt...

Jag vill ha min lille pys nu! Det är lugnt, näst inpå dött, på värkfronten så jag lägger mej nog i bilsängen med Bastian och sniffar bebis istället. Han vill ju iaf gosas med sin mamma till skillnad från en viss annan kletbobba.. *host*tjurskalle*host*


Ett måste! Ingen har väl missat denna unde...

mms_img64789 (MMS)

Ett måste! Ingen har väl missat denna underbara filt från rusta? 99 kr kostar den och är exakt samma som går för 199 kr på Boom. Löööv it!


Ingen bebis här, ingen bebis där...

Ingen bebis här, ingen bebis där...


Lille pys bara jävlas med mej nu så jag sä...

Lille pys bara jävlas med mej nu så jag säger god natt här och hoppas på att ha regelbundna och täta värkar nästa ggn jag vaknar. Tack igen till alla som är med och stöttar. Otroligt uppskattat från min sida <3


Måste bara tacka allihopa som läser och lä...

mms_img64176 (MMS)

Måste bara tacka allihopa som läser och lämnar fina och peppande kommentarer. Ni är guld värda och era ord värmer verkligen :-) Det har varit otroligt lugnt på värkfronten idag och förlossningen känns väldigt långt borta. Tror UL beräknade bf fel med ett år :-S Bidrar även med en bild på zebramagen och mina krigsärr. Tider som dessa kommer det inte mkt positivt från dom. Men om ett tag, om ett år lr så, då kommer jag att vara stolt. Jag älskar mina killar. Alla tre <3


Ingen bebis inatt och vi är fortfarande he...

Ingen bebis inatt och vi är fortfarande hemma och väntar på att värkarna ska komma igång. Kan säga att vi var sjukt inställda på att få åka in inatt lr iaf nu på morgonen och klämma bebis. Men här sitter vi nu.. utan bebis och värkar. Nåväl.. Då ska jag fan färga håret idag. Och baka limpa! Och gå en liten prommis. Och.. Och.. Ha värkar hela dagen och inte göra något av det där? :-P ivf så återkommer jag.


Onda värkar nu. Känns som (hoppas på) att ...

Onda värkar nu. Känns som (hoppas på) att vi kommer att behöva åka in inatt lr iaf under morgondagen. Men konstigt vore det annars med tanke på styrkan i värkarna. Fast det skulle ju vara ganska typiskt också ifall allt skulle avta. Nu blir det mys i soffan med tobbe, godis och klockande av värkar. Lycka till! Tack! :-)


I like sms-/mmsinlägg.

I like sms-/mmsinlägg.


Bastian <3 sladdar = sant. Natten till ida...

mms_img39212 (MMS)

Bastian <3 sladdar = sant. Natten till idag var hemsk. Gick och la oss kl 00. Jag somnade inte förns 01.30. Bastian vaknade 02 och ville ha välling. Jag somnade om 30 min senare. Bastian vaknar kl 05 igen och vill inte somna om så han får komma över till oss. 06.30 var det dags igen. Denna ggn klev grabbarna upp och gick ner så jag fick sova lite mer. Till saken hör att jag hela natten haft värkar av och till, gått upp och kissat 100 ggr, haft kramp i magen samt haft(har) ont i varenda liten kroppsdel. Lite mör nu säg. Klaga klaga klaga. Ja det är mkt sånt nu. Men det är inte roligt vid detta skede i en graviditet. Speciellt inte när jag praktiskt taget varit gravid sedan mars 09. Fan vad jag saknar mej själv. Min kropp, mitt sätt att vara.. Mej! Det blir ett kärt återseende kan man säga :-) flikar även in att trots det jobbiga, så kommer allt vara värt det i slutändan :-) man får något så otroligt fint och underbart för mödan. Något bara en mamma kan förstå :-) frukost nu! Hörs!


Bebis är lika underhållande nu som ett tom...

mms_img21267 (MMS)

Bebis är lika underhållande nu som ett tomt glas är när man är supertörstig. Lite värkar här och där. Dom känns ju absolut, men får gärna öka till minst det dubbla. Helst med max 3 min mellanrum också :-P pysen får ju iofs helst komma nu också :-P gått över en vecka på söndag :-o


Utmanad!

Jag blev utmanad av Erika om mitt bloggande.

1. Hur länge har du bloggat?
Sedan januari 2007.

2. Hur många bloggar återvänder du till regelbundet?
Hmm.. läser inte så många bloggar. Men runt 10 st kanske.

3. Av de bloggar du läser, hur många är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar?
Det är nog bara dagboksbloggar.

4. Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Det tror jag nog :)

5. Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Jag tycker att jag har hittat en bra gräns. Något jag tycker är viktigt är att låta andra veta att livet inte alltid går som på räls.. Men jag försöker ändå att inte vara för privat och blotta min familj.

6. I vilken utstäckning bloggar du för att få bekräftelse?
Jag bloggar först och främst för att jag vill berätta om mitt liv och skriva av mej.. sen är det alltid superroligt och peppande när läsarna kommenterar :)

7. Har du träffat folk IRL, efter att ha träffat dem via bloggen?
Jajamen. Bloggen är också ett bra sätt att knyta kontaker med andra människor.

8. Tror du att det är skadligt för vissa personer att blogga?
Nej, det tror jag väl inte. Kan dock ta upp onödig tid i vardagen. Hejja sms-/mmsinlägg!:D

9. Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig?
Högre mobilräkning? :P

10. Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
Det tror jag.. kanske mer då?

Jag utmanar alla som vill :)

nytt utseende <3


Har äntligen beställt ny batterilucka till min sony ericsson x10 mini.
Vitt och fint blir det!
Beställde det från skalshop.se för 149 kr (fraktfritt!) och det skulle ta 1-4 arbetsdagar. Gillart!

Kikade på främre skal också.. men dom gick på över 1000 kr och det är det verkligen inte värt. Men snyggt skulle det vara med en helt vit lur :) Jaja.. Can't have it all :)


Sprickfärdig. Bebis du är klar nu, så det ...

mms_img73403 (MMS)

Sprickfärdig. Bebis du är klar nu, så det är bara att komma ut :-)


älskade älskade ungen min!

Du är den finaste som finns :)
Idag var vi på mvc för förhoppningsvis sista ggn med lille pys i magen.
BF+3 idag och min mkt förstående och peppande barnmorska var positiv ang förlossningen och hon trodde inte alls att det var långt kvar. Hon tyckte livmordern kändes redo och toppig (som den tydligen ska vara snär förlossning är nära). Hon gjorde dessutom en hinnsvepning och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte kände något nu. Spännande!
Nu ska jag mysa vidare med Cicci och hoppas på att bebis kommer innan hon flyttar till Australien på måndag. Kanske sätter mej som en skräddare och krystar lite.. ehehhee. Uuuuuut med dej!!

Blev apsugen på något och bestämde mej för...

mms_img66146 (MMS)

Blev apsugen på något och bestämde mej för att baka scones. Sagt och gjort. Nu hugger vi in! Självklart dricker jag te till detta. Tusen och en natt fick det bli. Gött!


Det sprudlar och spritter i lillkroppen mi...

Det sprudlar och spritter i lillkroppen min och det är som om någon dagit av den svarta sopsäcken som jag haft över mej dom senaste 2 månaderna. Och förklaringen till detta har jag in. Sjukt konstigt. Men underbart :-D Bf + 2 idag och jag är inte ens lite nere över det :-) kanske mitt humör lockar ut lille pys :-) nu ska jag väcka Bastian som sovit hela natten (utan hosta dessutom!) och sen blir det dagis :-D


Bastian har fått en sådan grönjävlig hosta...

Bastian har fått en sådan grönjävlig hosta/krupp :-( fick lepheton mot den som ska hjälpa. Kruxet är bara att han hostar så mkt att han kräks och därmed inte får behålla medicinen. Får inte ge mer medicin heller på typ 8 tim. Så nu står vi lixom utan bot. Med en liten pys som hostar konstant vilket resulterar i en väldigt ledsen och trött kille. Mammas älskling. Vad ska vi göra åt din dumma hosta? Tobbe står i öppet fönster med Bastian nu och det verkar hjälpa en del. Men där kan dom ju inte stå hela natten :-/ Någon som har något annat tips? Dela gärna med er av egna erfarenheter.


Tack förresten till Sanna(http://svenskk.s...

Tack förresten till Sanna(http://svenskk.se) som var den enda (av 140st!) att kommentera det förra inlägget. Man behöver verkligen stöd och peppande kommentarer såhär i slutet av graviditeten. Skämmes på resterande 139 latmaskar. Puss haj


23e januari 2011. Dagen vi väntat på i 9 m...

23e januari 2011. Dagen vi väntat på i 9 månader. Dagen då lille pys beräknas pluppa ut. Men vad tror ni då? Kommer han idag lr ska vi få vänta 2 veckor till? Har inte känt av mkt till värkar idag(igår) inte. För ett dygn sedan trodde vi nästan att vi skulle behöva åka in och jag ringde faktiskt till förlossningen. Men efter 2 alvedon och sömn var vi fortfarande hemma. Nåväl.. Stoppar inte i motorvärmaren inatt och imorgon tänker jag ha tvättdag. I dare you, kiddo!


22a januari. 1 dag kvar till BF <3

mms_img63618 (MMS)

22a januari. 1 dag kvar till BF <3


Ingen bebis inatt. Men jag har iaf fått so...

Ingen bebis inatt. Men jag har iaf fått sova hyffsat bra. Dessvärre har Baba gått och blivit dunderförkyld och tycks dessutom ha ont i örat. Stackars min lillälsk :-( resten av familjen har klivit upp nu medans jag ligger kvar i sängen för att se om jag kan sova en stund till. Samla krafter som gäller nu! Får se hur dagen artar sej. På återseende, mina vänner! :-)


Värkarna kommer smygande nu. Oregelbundna,...

Värkarna kommer smygande nu. Oregelbundna, men dom känns! Har haft mindre smärtsamma förvärkar dom senaste dagarna.. Men nu idag har dom ökat i mängd och intensitet. Det gillas! Får se vad morgondagen har att bjuda på :-) har dessutom (äntligen!) hittat ett namn som jag verkligen gillar.. Men man vet aldrig vem det är som tittar ut :-) nu ska vi börja med maten. Myskväll väntar!


Gravid vecka 40 (39+5) 2 dagar till bf den...

mms_img57798 (MMS)

Gravid vecka 40 (39+5) 2 dagar till bf den 23e januari <3 vi längtar efter dej Pysen! Så mkt att vi snart går av!


Bastian har inte kräkts sedan frukostförsö...

mms_img57797 (MMS)

Bastian har inte kräkts sedan frukostförsökte imorse kl 9 och har ätit lunch och middag med bra aptit (själv med gaffel ;-)). Han har dessutom druckit bra och fick välling innan han somnade som han tycks få behålla. Kanske inte var någon magsjuka ändå? Hoppas inte! Stora älsk är dock fortfarande dålig men mer i kropp än mage. Förvärkarna kommer och går lite som dom vill och är oregelbundna i styrka. Drygt. Ska dricka mitt hallonbladste nu och mysa ner mej i soffan. God kväll.


En magsjuk pöjk i väntan på sin lillebror....

mms_img57796 (MMS)

En magsjuk pöjk i väntan på sin lillebror. Sjukan kom lika lägligt som för exakt en månad sedan, om inte lägligare. Denna ggn är även pappan i huset drabbad. Är det nu mitt vatten ska gå lr?


Åkte på en snabb tripp till BirstaCity och...

mms_img72561 (MMS)

Åkte på en snabb tripp till BirstaCity och ICA för lite uppryckning. Kom hem med detta :-P sparkis till lillebror, strumpor & nappar(inte i bild) till storebror samt hårfärg, choklad, läppbalsam och trisslotter till mamman. För att inte glömma hallonbladste och färsk ananas för att ge lillebror ett handtag ut. Önska mej lycka till.


Bastian med morbror Fredric och jämngamla ...

mms_img52091 (MMS)

Bastian med morbror Fredric och jämngamla kusin Iliaz. Finisar!


Egenproducerad svinto. Kung Baba Tuffsiruf...

mms_img14463 (MMS)

Egenproducerad svinto. Kung Baba Tuffsiruffsi. Han är för övrigt vaken nu och röjer omkring i soffan. Han tänker inte på att han ska upp tidigt till dagis imorgon.


Vardagsfräsch efter makeup rådgivning på m...

mms_img62369 (MMS)

Vardagsfräsch efter makeup rådgivning på makeupstore. Väldigt behövligt och något som jag verkligen kan rekommendera! 495 kr för en timmes valfri rådgivning samt produkter för hela summan. Kanonbra!


Gotti gotti gotti! Fruktsallad innehålland...

mms_img73373 (MMS)

Gotti gotti gotti! Fruktsallad innehållande kiwi, banan, vindruvor & apelsin.


Köpt, strykt, klippt, sytt och hängt upp n...

mms_img73372 (MMS)

Köpt, strykt, klippt, sytt och hängt upp nya köksgardiner. Nu blir det film, te och fruktsallad! Köpte 2st nya tesorter idag och självklart ska bägge testas :-D chai buddah och tusen och en natt.


Vi har en ordningsam liten herre i huset. ...

mms_img33888 (MMS)

Vi har en ordningsam liten herre i huset. Eller har vi?


Gravid vecka 38 (37+2) 19 dagar till BF

mms_img32935 (MMS)

Gravid vecka 38 (37+2) 19 dagar till BF


Mys vecka 38

mms_img56427 (MMS)

Mys vecka 38