Så typiskt!


Mwaaah!! Basse sket precis ner hela sej och sin vit/röda Levi's body som mama-lina ääääääälskar. Fan vad less jag blir!! Pampers active fit kan äta Basses bajs!! Okej om det smiter ut vid benen.. men upp över ryggen??!!

Min fråga!
Bara jag som har detta problem med pampers blöjor?

Mitt tips!
Bli aldrig frälst i vita bebiskläder!! Bebisbajs går inte bort!

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag personligen hatar pampers.. jag vet inte varför, men jag började direkt med Libero och jag älskar dem. Dom fungerar hur bra som helst tycker jag. Har aldrig haft något problem med att det hamnar utanför eller något sånt..

Postat av: Emelia

Jag har en dotter på snart 6 månader och det händer titt som tätt att bajset smiter upp över ryggen. Tror inte det spelar någon roll vilken typ av blöjor (Elsa använder Libero) man använder det beror på hur barnet ligger/sitter när det bajsar. Oftast har hon inte bajs på ryggen innan jag lägger henne på skötbordet, men när jag lägger henne där pressas bajset upp på ryggen :) En blöja kan ju aldrig sitta så tajt att det inte blir en liten glipa vid ryggen!



Jag tvättar nästan alltid min dotters bodys i 60 grader samt häller Yes (diskmedlet) på bajsfläcken och de går alltid bort. De flesta barnkläder tål ju att tvättas i 60 grader, men de som inte gör det går bajsfläckarna också bort på, Yes is the shit!

2010-01-28 @ 22:15:22
Postat av: Erica ~Zackarias 090814~

Vi har kört pampers hela tiden och dom har aldrig läkt eller något sådant. Eller jo, någon gång har det hänt att det läkt kiss, men det berodde antagligen på att blöjan började bli för liten. För det hände aldrig igen efter att vi gått upp en storlek. Zackarias har iofs aldrig haft så löst bajs i och med att han bara äter ersättning. Du får kanske byta till Libero (som jag personligen inte alls tycker om) eller något annat märke :)

2010-01-28 @ 23:11:09
URL: http://blendshes.blogg.se/
Postat av: carolina

vi testade olika för att hitta det som passade bäst. pampers gillade jag inte, pga det du redan skrivit. libero är bäst! :)

2010-01-29 @ 11:56:19
URL: http://ckra.bloggplatsen.se
Postat av: Sannie

Hej Lina



Vi har aldrig gillat Pampers. De har inet fungerat får något av barnen. Till Ayla använde vi bara Euroshoppers blöjor eftersom hon fick blöjeksem av alla andra sorter. Till Adrian använder vi Huggies (helt suveräna!) och Libero. Vi har aldrig fått någon större "bajsolycka" med någon av dessa blöjor. Kanske värt ett försök?



Testa Vanish till kläderna. Vi har fått bort all bajsfärg, men däremot är dagislim och vattefärger rena rama döden för kläder.



/Sannie

2010-01-31 @ 09:31:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback