Sista januari 2007

to be yourself is..
Bwoop bwoop! Kom precis hem från skolen och jag mår kack!! Snoken är varm och huvet känns alldeles suddigt och utsmetat innuti. Hittade min mamma på stan efter lunchen, så jag åkte hem med henne.
Vann 50 kr på en trisslott och imorn ska jag hämta ut storvinten.. WOHOOO!! Äh men jag lär ju köpa ivf en ny lott, kanske att man vinner nått.. vem vet!
Hade engelska prov idag och det gick BULLE! Kan iofs bero på huvet mitt, men ändå..
Är äntligen lite nöjd med blogg-looken, men vi får väl se hur länge det håller i sej..
Pernilla hade tydligen hittat en lägenhet ivf.. en 7:a för 5400 kr/mån.. hon skulle kolla lite mer och vi bör ju kika på den tillsammans.. men äre nån som är sugen på att flytta hemmifrån så äre bara att höra av sej.

Ska slänga mej i soffan nu och sova lite.. febern har tagit över!

Hörs senare!! Tata

30 januari 2007

Ja herregud! Ännu ett par timmar bortkastade på bloggsidan.. förstår inte hur jag orkar faktiskt:p Har iofs varit hemma från skolan idag eftersom jag gått och dratt på mej en förkylning igen, så tid har jag ju haft. Har vart nån snubbe här idag och snackat om försäkringar osv.. samhällslektionerna har fått tankarna i snurr när dey gäller sånt därnt och det är nu man måste börja ta lite ansvar för vad som kan komma att hända senare.. tråkigt, men det kommer säkert till användning senare. Får tacka Helene då ;)
Har för övrigt engelska prov imorn som jag måste ta och träna lite på.. är ett par texter man ska kunna och lite grammatik..
Trots att jag vart sjuk idag har jag faktiskt fått en hel del gjort, en del saker jag skjutit upp ivf. Har bl.a ringt till skatteverket och beställt nån folkbokföringsblankett, sen så ringde jag till kommunen och frågade om nummret till lokalen som jag och anna antagligen ska hyra och ha partey i.. Kanske är bäst att jag hör av mej till na och birättar.
Planer för helgen börjar redan skrivas upp och det verkar bli alkohol igen.. Vet faktiskt inte om jag känner riktigt för det, men vi får se.. lär ju sluta med några öl i kylskået ändå.

Ska fortsätta pilla på denhär satans bloggen nu och sen plugga..
KISS påer!image31

Blogg-Look

Sitter och pillar på bloggen utsida igen.. Jag tycks aldrig bli nöjd!! Men jag lär mej mer och mer ju mer jag håller på och nångång måste jag få nog och tycka att det är bra. Har ändrat lite bakgrund osv idag och det ser väl okej ut.
Har varit väldigt duktig idag på skolan tycker jag! Fick klart en del grejjer jag känt mej stressad över och det känns bra. Lisa och jag ska leda idrottslektionen på onsdag och vi får väl se hur det går ;P Det blir lite stationsträning osv..

Nu ska jag montera lös fingrarna från tangenterna och börja färga håret.. KUL!! Hade varit en sak om det vart nån ny färg, men nu är det ju bara utväxten som ska väck.

Yeah yeah.. Hörs och störs lite senare!!
Tata

28 januari och ap-trött

You just walked out the door
Left me with a feeling of still wanting more


3, 27 januari2, 27 januari1, 27 januari










[Det jag inte kommer ihåg, har inte hänt.. okej?]


Att det blev hårt igår kan nog många som var på pernillas fest hålla med om. Var faktiskt ordentligt trevligt igår, så Pernilla ska ha en eloge.. Tycker dock synd om lillfisen som fick en del grejjer förstört. Det är iofs sånt som händer när man har mkt folk hemma, men det gör inte situationen roligare.
Nu måste jag ta armbågen ur örat och börja städa, har inte ritkgit orken idag heller, men det får gå ändå!!
Hörs och störs senare dudes! Tata!!

27 januari 2007 - Seeeegt!!

Sitter och pillar med ps nu medans jag gruvar mej för att skrua golvet i heeela lägenheten.. har redan dammsugit och det var lite jobbigt.. är lite halvtrött och seg. Men skurningen måste göras och sen ska jag dammtorka, se OTH, läsa lite teori och sen sova.. ska upp runt 10 för att dra iväg till backen vid 11 :D äääääääntligen har jag fått med mej lotta, joel och olof.. det är verkligen på tiden! Sen efter backen ska jag hem, laga och käka middag med fanny och sen dra ner till Pernilla där det blir fest med en massa trevligt folk :) Är dock ensam hemma tills på tisdag och det är väl sådär.. känner väl kanske inte för att vara riktigt ensam hemma just nu..  men men! :)
På tisdag ska jag och pernilla ut på uppdrag ;) kanske är ett lite onödigt uppdrag med tanke på att vi ändrat lite i planeringen kring vårat projekt.. men man kan ju titta lite runt kanterna ;D
Nu ska jag försöja knäcka ryggen så mkt som det bara går, hälla upp te och sen sätta fart med städningen!!
Hörs och störs hörni!!


27 januari 2007 - Seeeegt!!

24 januari 2oo7

Har varit en väldigt blandad dag idag än så länge. Kämpade i kylan för att få iväg ett par bindningar till en kille i Luleå och nu är dom påväg! La ut en annons på Blocket i förrgår och jag har redan fått dom sålda! Mkt bra!!
Var även förbi på Brandstation för att prata om apu-platsen, men då hade lilla mama glömt bort att säga att dom ahr stängt efter 14 för allmänheten, så jag skulle ha knackat på.. men inte fasen tänkte jag på det, utan jag vände på gummisulorna och traskade vidare ist.. onödigt som fasen! Men men!!
Jag och Pernilla håller även på att dissukterar ett väldigt intressant projekt btw!! Vad det handlar om och hur det kommer gå får ni säkert veta senare ;D .. men fasen vad kul det ska bli om det blir av =D
Är dock lite less idag igen.. jag får tamefasen aldrig åka bräda känns det som.. antingen är det för kallt lr brist på pepping för att folk ska orka följa med.. tråk-jävla-latmaskar säger jag åt er!!
Har suttit och fipplat med denna blogg mer lr mindre hela dan idga känns det som.. försökt fixa designen lite och nu börjar jag väll komma nånstans.. det har jäklat med mej lite och saker och ting blev väl lite riktigt som jag ville först.. men nu börjar det leda mot nått..
Ska ivf gå och fixa te nu om inte mamma redan gjort det..

See ya later!!!


Lotta, Jag & Carro    Jag & Amanda    Carro & Jag

Schöööönt!!!

Har fixat apu plats nu och fan vad skönt det känns! =) Ska gå ner och snacka med dom lite närmare nu denna vecka bara =) Jag hade nog min värsta dag på länge igår.. fan vad less jag var!! Fyndlagret tog inte emot mina bindingar, jag hade inge snus och dator blinkade rött pga virus!! Men idag har jag apu-plats, snus och en fungerande dator, som inte blinkar rött =D
Sitter och lyssnar på Three Days Grace nu och väntar på att Cilia ska städa klart sitt rum så hon kan komma och möta mej, sen drar vi hem till henne och myser gärnet =)

Ska börja fippla med hemsidor osv på multimedian på skolan och fan vad rolgit det verkar! Måste va as skoj att vara grym på sånt =) Att kunna göra hemsidor dvs =P

Endast 42 dagar till min födelsedags btw.. kanske bäst jag rycker tag i anna så vi kan börja leta efter lokal snart.. Bwoop bwoop, partey ska det bli!!

Men nu ska jag plugga lite gloser tills imorn medans cilia städar rummet..


have it good everyone!! (psst! fanny är en söt fis)

Three Days Grace <3

psst! fanny är en söt fis

Jag är en trött.. Sova <3

Vill sova, får inte sova.. fan vad skönt det skulle vara att sova.. bara en liiiten stund till!!!!
Kom hem för en stund sen och jag är trött.. overkligt trött. Har varit det på ett konstigt sätt hela förra veckan och jag borde nog börja käka nå piller för't.. går fan inte att vara trött hela tiden inte.
Jag börjar skolan om ungefär 1 tim & 45 min.. 8-) Är ingen mening att gå och lägga sej igen, utan jag får väl ta en långfrukost.. öva på att käka långsamt lr nått..... Lr så kan jag bada! = D Fan vilken bra idé!!
Det ska jag nog göra nu!

Tata!

Three Days Grace - Get Out Alive  ♥

21 Januari 2007

angel


Tom igen.. finns mycket i huvet, men allt tar stopp och stannar i handlederna när jag försöker skriva ner det.
VIll hitta ett bra sätt för mej att uttrycka mej på, men jag kommer inte på något. SNOPP!!
Trött är jag också.. lr är jag lat? Jag har ivf en del jag måste plugga ikväll och jag känner verkligen att det inte kommer bli av. Hur går det med självdiciplinen, Lina? - Kiss-jävla-dåligt går det!!
Måste komma igång med teorin igen också.. Äh men jag älskar ju att plugga! ;S
Att jag fryser och ska sätta på lite te snart, behöver jag snart inte skriva mera.. det börjar bli som en kvällsrutin nu.. Teet har jag väl inget emot att ha som rutin, men det vore ju najs att slippa frysa hela jäkla tiden.
SNooooooppp!! Imorn måste jag försöka komma ihåg att ringa till Mitthem så dom kan komma hit och tapetsera och borra upp min hylla åt mej.. Ska bli jäkla skönt att få det fixat!
Däremot så är jag så jääävla less på att så får är peppad till att åka i backen.. jag har varit sugen hur jäkla länge som helst och nu när backen väl öppnat, då äre inte en jävel som vill åka, känns det som!
Det suger att min åkning ska begränsas pga opeppade kompisar. Ingen behöver ta åt sej av det, jag menar bara att jag är allmänt-jävla-skit less på situationen.
Nu ska jag försöka öppna skolböckerna och plugga lite.........

Heddå mä'är!!

19 januari - Snöbrädi <3

Imorn då jäklar ; ) Skönvik öppnar och fyfan vad taggad jag är! Ska bli så jäkla roligt att få stå ordentligt på brädan igen och slippa låtsas åka på gatorna när det är halt ; D Ska bli mys att få umgås med Krå också.. va ett tag sen nu va!
Ikväll har jag ivf varit hemma hos Carro och myst på med tjejerna. Kikade lite TV och körde nå frågesportsgrej som Mysan hade med sej.. Najs bajs ha! va dock tvungen att dra hem lite väl tidigt för att orka upp till backen imorn, men det är fan värt de!!
Sitter dock och huttrar nu och fryser lite onödigt mkt.. har gjort det hela veckan och jag tror fan jag håller på att bli sjuk. Typiskt mej att bli sjuk när det passar sej som minst.. idiot immunförsvar vettu, det är fan inget jag kan lita på inte!
Ne nu måste jag sätta igång lite te och snurra in mej i täcket så jag blir varm nångång.

Kom till Skönviksbacken imorn och åk vettja! Det kommer bli skojj ;D

 

 Cranberries - Zombie
Coldplay - Fix you
♥   


snowboard <3

18 Januari 2007

Bwoop bwoop! Har bråkat med Fannys borrmaskin i säkert en timma nu och jag har ONT!  Jag förstår inte riktigt hur svårt det kan vara att borra några hål i väggen.. och det kan ju inte finnas allt för många sätt att göra det på heller : S
Nu ska jag sätta igång lite te och  plugga lite inför teoriprovet, det börjar lixom närma sej nu ; D

Ojoj!! Fick veta nu att Skönvik öppnar nu på lördag kl 10.30! Be there!!! :D:D:D:D Faaaaan vad grymt!!


Anger and agony are better than misery
Trust me, I've got a plan
When the lights go out you will understand

fngjebf

Everything's the same, Nothing has changed

- To be yourself is all that you can do -

Just nu känns väl det mesta mer lr mindre fel..
Riktigt tom i huvet och vardagen är helt i brist på adrenalin.
Min snö har ivf kommit och det är ju ett plus.. nu äre bara skönviksbacken som fattas för att jag ska kunna åka bräda på riktigt. Ska försöka få tag på Nils-O och kolla hur det går för dom där borta. Förhoppningsvis kommer dom kunna öppna iaf en del av backen snart.

Sitter och lyssnar på OTH-soundtrack nu och längtar till torsdag, då jag misstänker att det kommer ut ett nytt avsnitt. Har väntat ett bra tag nu och jag börjar nog bli lite otålig : P

  • All that remains - This calling
  • Tyler Hilton & Bethany Joy Lenz - When the stars go blue
  • Cranberries - Zombie
  • Johnossi - Summerbreeze
  • 12 stones - Stay

Nu ska jag gå och fixa te, så jag blir lite varm.. sen ska jag väl umgås med grapparna lr nått.

Hej så länge!!

- Dimmigt -


Nu är det fan inte jag som är seg!

1-2-3 SNABBA!! Kunde önska att vissa kunde ta ur långfilen dom har uppstoppad i arslet : P
Meen meen.. parrteh ikväll med blandade gosar. Det verkar kunna bli en riktigt lyckad kväll faktiskt och det känns väl för övrigt RIKTIGT skönt med tanke på hur det vart senaste gångerna jag vart ut.
Tänker iofs inte klaga allt för mkt på förra helgen eftersom sällskapet var en 9 poängare ; D

Ji-a.. ikväll blire ivf lite mys-före här hemma med grabbarna och sen bär det av ner mot Lisa där vi hookar upp med tjejerna.. MYSIGIT VÄRRE!!!

Juste!! Jag drömde en så jäkla jobbig dröm inatt! Jag var ensam hemma med brorsan medans mamma jobbade på sjukhuset (det gör hon inte).  vårat hus blev omringat av en jäkla massa tornados som bara kom närmare och närmare.. så jag och brorsan förstog ju att vi va tvungen att dra därifrån på nått sätt. Jag började då panik-leta efter ett par snygga strumpor och mjukisar att ta på mej och när jag var klar med det efter en halvtimme så var brorsan helt plötsligt helt  borta! Såklart så fick jag panik och visste inte vad jag skulle göra. Klockan var då 1 på natten och mamma som skulle slutat 11 hade inte kommit hem än. Paniken minskade inte heller då jag tittade ut genom vardagsrumsfönstret och såg att en tornardo snurrade omkring uppe på södra allén. Jag visste inte om jag skulle vänta på fredric ifall att han skulle komma tillbaka lr om jag skulle skynda mej därifrån.. Sen vaknade jag!

.. asså ni kan ju tänka er själv att bli omrkingad av ungefär 8 tornardos som närmar sej med storsteg och du har tappat bort din brorsa. Det kanske är svårt att föreställa sej, men jäkla hemskt vare : P

Aja.. Nu kom Cilia hit så det kanske är bäst att jag är social med henne!!
Ha en fortsatt trevlig kväll : )
PÖSSS


If you think love will come towards you
like a warm summerbreeze,
you got your head among the clouds
and you will never be free.
You'll spend many nights alone,
I know.

Seg-jävla-jag


Poopie! Har varit onödigt trött idag på skolan.. Inte så mkt att klaga över eftersom jag haft jeffwligt skojj : )
Ikväll ska jag på teater med mami, nån förhandsvisnings av Underbara gåvor.. Lär bli najs.. ivf att spendera tid med mamsen med tanke på att det händer allt för sällan.. sen efter teatern ska jag träffa min fääääny.. mysigt värre!!

Imorn däremot blir det antagligen utgång med tjejerna i klassen.. händer allt för sällan det med och jag tror det kan bli riktigt lyckat : )

Juste!! För er som inte vet om det, så är det Islands baklängesdag idag.. så försök göra så mkt ni kan baklänges idag ; p Tack till Krille som omedvetet gav oss idéen ; )


Ne nu jefwlar ska jag ta en skalle-värk-tablett och sen klä på mej lite kläder för att sedan traska ner mot teatern!!

Hör ni inte av er imorn och bjuder med mej och tjejerna på parrrteh, så får ni ha det så fryktansvert bra!!

Hej så länge!!


Seg-jävla-jag

kalla det grupptryck?

Jia, eftersom att alla andra jätte häffftiga människor jag känner bloggar, så kände jag att jag kanske också borde göra det  Får se hur länge jag orkar skriva här, men det visar sej =)

Känns som att jag kommer lägga upp en hel del låttexter och bilder här som jag fastnar för.
På tal om bilder, så har jag fått nå knäpp och kan sitta och fippla med ögon i photoshop i timtal..
är väl bättre det än att inte göra nått alls.. lr? Jag är inget ps-proffs, men jag lär mej =)


Nu ska jag hämta min fjärde kopp te för kvällen och sedan sätta fart med skräckbilden av en politiker, som vi har fått i uppgift att göra i grafen. Sen blire till att dräggla kudden tidigt ikväll så jag får sova lite längre än 4 timmar inatt.
Häddå määr!!


How can I believe when this cloud hangs over me?
You're the part of me that I don't want to see

Forget it

It's a crime, you let it happen to me
I don't mind, I love it
Easy to please
Nevermind, forget it, just memory
Or a page in a spiral notebook

PS-öga

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!