Bastian har fått en sådan grönjävlig hosta...

Bastian har fått en sådan grönjävlig hosta/krupp :-( fick lepheton mot den som ska hjälpa. Kruxet är bara att han hostar så mkt att han kräks och därmed inte får behålla medicinen. Får inte ge mer medicin heller på typ 8 tim. Så nu står vi lixom utan bot. Med en liten pys som hostar konstant vilket resulterar i en väldigt ledsen och trött kille. Mammas älskling. Vad ska vi göra åt din dumma hosta? Tobbe står i öppet fönster med Bastian nu och det verkar hjälpa en del. Men där kan dom ju inte stå hela natten :-/ Någon som har något annat tips? Dela gärna med er av egna erfarenheter.


Kommentarer
Postat av: Emma

När haylee hade krupp,då var hon bara ett par månader iof men ändå, så fick vi sitta ofta inne i badrummet med varmvatten spolandes så att det bildades ånga. men det kanske inte hjälper och där kan man ju inte heller sitta en hel natt :/ Stackarn, hoppas verkligen han blir bättre... Men om han har spytt upp medicinen, får ni inte ge mer ändå?? Krya på er!

Postat av: Kattis

Håller med föregående talare. Felix hade det när han var liten (typ 7 år sedan nu..) men då spolade vi vatten så han andades ångan, den löser upp. annars fick han sova i bilstolen (inne såklart) så han sov sittandes. var ett tips vi fick från distriktsläkarjouren då. Hjälpte för oss.

2011-01-24 @ 15:39:18
URL: http://kattismedfler.blogg.se/
Postat av: Sandra

Usch vilken otur att de blir sjuka nu när det är så nära till förlossningen. Hoppas du mår okej och kan ladda energi, snart är det dags! :D

2011-01-24 @ 21:00:38
URL: http://newarrival.blogg.se/
Postat av: Z

Lilla bubben! Hoppas han mår bättre idag!

2011-01-24 @ 21:30:33
Postat av: Anna

Tänkte skriva som Emma gjort, att hetta upp badrummet (det mindre som ni har nere) med varmt vatten i kranen och stänga in er när det blir som det var den här gången så brukar de bli lättare att andas. När jag får problem på våren med pollenallergin tycker jag de är skönast att andas i en varm dusch, de lättar luftvägarna. Var det falsk krupp han hade när ni va på akuten med han? kram på er! <3

2011-01-24 @ 21:31:44
URL: http://annasara.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback