Vill börja med att tacka dom som delat med...

Vill börja med att tacka dom som delat med sej av sina åsikter och erfarenheter. Tack! :-) vi gav Levis ersättning vid ett tillfälle inatt och det gick lika bra då. Jag och Tobbe har diskuterat fram och tillbaka och jag har bestämt mej för att sluta amma idag. Åker iväg på ica om en stund och köper mer ersättning och fler flaskor till Levis, samt pulversoppor till mej. Detta kommer att bli skitbra!


Kommentarer
Postat av: Linn

Det låter som helt rätt beslut, gör det som funkar bäst för er och skit i vad andra ev. tycker! Dessutom är väl ersättning minst lika bra, då slipper du ju dessutom fundera över vad du kan och inte kan äta/dricka :)

Postat av: madde

Bra beslut! :) det som känns bäst är alltid ett bra beslut :) jag ammade ella i 3 veckor och dom ynka veckorna var en PINA! Nästa barn tänker jag kanske amma från början, men funkar det inte så blir det ersättning direkt :)

2011-03-09 @ 09:55:03
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: Emma Viklund

Skönt att du/ni bestämt er <3 Man ska ju göra det som känns bäst! Jag velar fortfarande hit och dit, blir stressad av allt velande nästan :p



En sak jag undrar är hur man slutar att amma? :/ Jag menar när det fortfarande finns mjölk kvar, börsten kommer väl spänna och göra ont? Jag kommer nog i såna fall att delamma tills mjölken sinar...

2011-03-09 @ 16:57:50
URL: http://emmashjartan.blogg.se/
Postat av: Evelina

Det låter jätte bra! Jag hade aldrig problem med att slänga fram ryttarna men jag var rätt smidig men jag vet många andra som hatade det o det känner ju bäba oxå.. Det blir ju skit bra med ersättning, då ser du ni ju oxå hur mycket levis går upp:)

2011-03-09 @ 19:27:52
URL: http://evelinapersson.blogg.se/
Postat av: Emma Viklund

Sv: Ja, så var det för mig med Viggo oxå, då hade jag med stress och ångest... Känns iaf lite bättre den här gången! Men fortfarande gruvar jag mig så fort man ska någonstans... SKÖNT för dig att kunna slappna av igår då ni var på Birsta :) Härligt! Man ska alltid göra det som känns bäst, då blir både bebis och mamma nöjdare :)

2011-03-10 @ 07:06:02
URL: http://emmashjartan.blogg.se/
Postat av: Kattis

Jag känner inte alls igen mig i dina ord, var helt tvärt om och fick nästan panik av att sluta amma. (ammade i 7mån) Men man ska alltid göra det som känns bäst för en själv! Som andra skriver så är ersättning lika idag och jag tror att ni både kommer må bättre av ett beslut du inte blir stressad över. Du har rätt att välja vad som känns bäst för dig och ditt barn. Och om någon säger annat lyssna inte!

2011-03-10 @ 08:42:28
URL: http://kattajonen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback