Det är min tur nu.

Tydligen så finns det dom som nderhåller sej med att snacka lite skit om både det ena och andra i mitt liv. Sådana personer som ifrågasätter om jag klarar av ett barn och ett radhus även fast jag bara är 20 år. Dom ifrågasätter väl mitt liv och min familjäraframgång överhuvudtaget tycker jag att det verkar som.
Och visst är det så! Hur många 20åriga tjejer finns det i sundsvall, lr överhuvudtaget i sverige, som vid 20års ålder känner att hon är klar med skolan, har ett fast förhållande och är förlovad med någon som hon vill spendera sitt liv med, har körkort och bil, ett fast och bra jobb samt hunnit köpa både lägenhet och nu radhus. Svaret är nog inte så många. Men jag ser mej själv och tobbe som frukstansvärt lyckligt lottade och jag blir ledsen (läs: förbannad) när jag hör att folk måste ifrågasätta och ha en negativ åsikt om vårat/mitt liv. Är det så himla jobbigt att bara vara glad för någon annans skull?! Det måste ju kännas många ggr bättre att glädjas med någon ist för ifrågasätta och försöka hitta fel?

Jag har inte haft det så jävla lätt och haft dåligt flyt mina 18 första år, men äntligen har vinden vänt för mej och jag är frukstansvärt lycklig och stolt över de fina resultat jag fått utav allt slit och släng.


Det är min tur nu.

JAG har renoverat och inrett denna lägenhet.
Med fysisk hjälp av T såklart!
(
http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/502979)


Kommentarer
Postat av: Erika

Herregud, tänk att folk ska vara så negativa och bara se till ålder! Tråkigt att folk snackar goja, det är ju upp till var och en att känna efter vad man vill och klarar av att ha. Jag önskar dig (er) stort lycka till i alla fall och hoppas ni kommer trivas bra i radhuset för det är ett fint område där jag själv skulle vilja bo :).

Postat av: Mary

avundsjuka kallas det :)

2009-09-05 @ 21:09:38
URL: http://marysolander.blogg.se/
Postat av: Erika

Åh, vill så gärna bo där, vart helt kär i de två vi var och kollade på! Tyvärr tyckte vi månadskostnaden skulle bli för hög för oss just då men vem vet vad som händer :). Bara jag får lite mer timmar så!

2009-09-05 @ 22:40:26
URL: http://dumman.blogg.se/
Postat av: sanna

Ren jävla avundsjuka lina. ja kan tala om att jag är då bra jävla avundsjuk på dig, men jag snackar då inte skit utan jag är fruktansvärt glad för din skull :D

2009-09-06 @ 03:00:06
URL: http://sannasv.bloggagratis.se
Postat av: Anna

En till som är avis ;) på radhuskalajset :D..bebbeknodd har jag ju redan. Du kommer bli the worlds greatest mum! :D

2009-09-06 @ 11:54:36
URL: http://annasara.net
Postat av: jenny

jag förstår dig verkligen då jag är/var i samma sits, vi ska ha barn och vi har köpt hus, medans de flesta av mina kompisar är ljusår ifrån mig, ingen av mina kompisar har ens en pojkvän lixom.



tror också att det är mkt avundsjuka=)

2009-09-06 @ 17:12:54
URL: http://jennyslife.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kör hårt Lina! Du är jätte duktig och jag blir glad när jag läser om din lycka. Du är verkligen värd allt gott!

Tycker också att du har skapat en jättte fin blogg, fantastiskt fina bilder på dig och din Tobbe.

Var rädd om dig!

kram och hälsningar

Yvonne

Ps. jag skrev först ett liknande inlägg till dig på Facebook, men det stod "error" så jag vet inte om det kom fram...

2009-09-08 @ 11:45:53
Postat av: Natalie

Hej! Jag följer din blogg och tycker att du är en kanontjej! Wow, jag är helt imponerad! :) Släng dövörat åt människor som inte har bättre för sig och som bara är avundsjuka. Jag sitter iallafall och läser din blogg dagligen med ett stort leende. Så jävla nice! Lycka till med allt!!

2009-09-08 @ 13:45:52
URL: http://diesnatalis.blogg.se/
Postat av: madde

jag är bara 22 år och de tycker inte jag är ungt, inte 20 heller:D Och vi bor i ett STORT hus, med en gård som är större än jag vet inte vad! men vi klarar oss!:D Så varför skulle inte du! Va bara tvungen å kommentera!=)

2009-09-13 @ 01:10:09
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/
Postat av: madde

Sen har jag och framförallt min sambo haft de VÄLDIGT tuft me en del saker, gjort många dumheter! Men när jag blev gravid vände allt! och jag har ALDRIG varit lyckligare!=)och vi har aldrig haft de bättre! Avensjuka är de!=)

2009-09-13 @ 01:12:34
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback