Ett ganska underligt fenomen är det där me...

dsc00950_edit0 (MMS)

Ett ganska underligt fenomen är det där med pappor när dom klär på sina barn. Av någon anledning så går det helt enkelt väldigt sällan ihop. Men inte ser man papporna med helt omatchande kläder? Levis har idag på sej ett par byxor från kappahl i serien newbie, en turkos body med elefanter på från lindex och sen en randig scarf från åhléns. Hjärta dej Tobbe! ;-)


Kommentarer
Postat av: SVENSKK - Mamma till Jamie

Haha! Sötisen! Här är det samma, dom bara tar det översta i lådan typ. :P

Postat av: Maya

Nä, det där fixar inte Thommie heller! Det kan vara färgblandningar som är helt otroliga o randigt o prickigt lr vad som. Jag tror jag har sagt till för mycket,så nu frågar maken alltid vad grabbarna ska ha ;0)

2011-05-15 @ 13:47:54
Postat av: Emma

Aaaw, haha!! Känner igen det där ;) Och Joel har lärt sig att alltid be mig klä på barnen ;) Fast ibland lyckas han, men då matchar han plagg som han sett barnen ha på sig förrut (som jag klätt på). Killar och barnkläder :)

Postat av: L

hahhaa instämmer helt, same here! så vill man inte säga något heller för det har sin lilla charm ändå =P haha.

2011-05-18 @ 17:26:38
URL: http://lillrauta.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha! Känner igen det där. Satt o kollade på kort för någon dag sedan då Molly var nästan 1 år. Man såg direkt då det var Robban som valt kläder. Tex. En röd body med vita prickar o röda byxor med vita prickar, skitsnyggt NOT! Haha! Men det har ju sin charm :)

2011-05-20 @ 16:57:14
URL: http://sandraomolly.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback